Hlavní obsah

Z nudné terasy vykouzlili nádherné posezení pod pergolou

Novinky, Climax

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chybí vám na zahradě místo pro chvíle odpočinku, rodinný oběd nebo setkávání s přáteli? Místo, které poskytne dostatek stínu v horkých dnech, ochrání před deštěm i pohledy sousedů, a ještě bude vypadat dobře? Pořiďte si pergolu!

MED QUADRA s nosnou konstrukcí ukotvenou do stěny a do podlahy

Článek

„Chtěl jsem ženě udělat radost, tak jsem k domu místo plátěného altánu koupil pevnou pergolu,“ pochvaluje si Lukáš Tesař.

„Vzniklo tak útulné místo, které funguje jako venkovní obývák. Nejvíce oceňuji rychlý přísun pití a jídla z kuchyně. Důležitý pro nás byl také výhled do přírody,” dodává.

MED QUADRA

Pokud chceme rozšířit obytný prostor, postavíme pergolu k domu. Dobře poslouží i jako krytý průchod mezi dvěma budovami. Naopak pergola stojící samostatně uprostřed zahrady nebo u bazénu bývá nejčastěji oázou soukromí pro nerušenou relaxaci.

MED QUADRA

Konstrukce pergoly MED QUADRA je z odolných hliníkových profilů a střecha z voděodolné PVC látky. Výhodou pergol jsou stabilita, mnohem lepší odolnost vůči poryvům větru a také ochrana před deštěm.

Všechny pergoly od českého výrobce CLIMAX jsou naprosto bezúdržbové a firma na ně poskytuje nadstandardní 4letou záruku. Chod pergoly je bezhlučný a ovládací mechanismy garantují maximum pohodlí a minimum starostí. Architekti doporučují pergoly také k chalupám s moderní duší.

MED QUADRA

Výběr článků

Načítám