Hlavní obsah

Wüstenrot nabízí půjčku až 1 milión Kč bez zajištění nemovitostí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete úvěr, u kterého si můžete vybrat dobu splácení a výši měsíční splátky? Potřebujete peníze rychle? Nechcete platit zbytečné poplatky? Pak vám určitě přijde vhod Půjčka ProBydlení od stavební spořitelny Wüstenrot.

Půjčka ProBydlení se přizpůsobí vašim potřebám.

Článek

První výhodou Půjčky ProBydlení je fakt, že získáte vysoký úvěr až milión korun bez zajištění nemovitostí, a snadno tak můžete rekonstruovat i nájemní nebo družstevní byt.

S kratší nebo delší dobou splatnosti

Druhá její výhoda spočívá ve volitelné době splatnosti, resp. výše měsíční splátky. V rychlejší variantě můžete Půjčku ProBydlení splácet 6 nebo 10 let, u pomalejší máte na výběr mezi 14, 18 a 22 lety. Půjčka ProBydlení se splácí stále stejnou měsíční splátkou,  takže si podle svých finančních možností vyberete, kolik chcete měsíčně platit, a podle toho Wüstenrot určí dobu splácení.

Bez poplatků

Uzavřete-li si Půjčku ProBydlení v PÚ tarifu do 30. září, nebudete platit žádné poplatky - ani za uzavření smlouvy a poskytnutí úvěru, ani za správu úvěru.

Rychle

Díky elektronickému zpracování se už do 24 hodin dozvíte, zda vaše žádost o úvěr byla schválena.

Peníze předem

Úvěrové prostředky vám Wüstenrot vyplatí předem zálohově. Faktury a účty o použití úvěru na bytové potřeby doložíte až následně. Nebudete tak muset řešit, z čeho zaplatit řemeslníkovi zálohu nebo zda máte na účtu dost peněz, abyste mohli využít akční slevu na nákup kuchyňských spotřebičů, dlaždiček apod.

Podrobnosti o Půjčce ProBydlení najdete na www.wuestenrot.cz, kde si ji na kalkulačce můžete také snadno spočítat.

Údaje uváděné v tomto článku jsou určeny výhradně k marketingovým a propagačním účelům, a i proto nepředstavují návrh na uzavření smlouvy (nabídku).

Výběr článků

Načítám