Hlavní obsah

Veletrh Educa v Liberci nabídne práci i vzdělání

Novinky, http://www.educaliberec.cz.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte nové zaměstnání nebo se rozhodujete, kam na školu? Pak navštivte veletrh EDUCA 2011 MYJOB LIBEREC, který začíná 20. října.

Článek

Stejně jako ve čtyřech předchozích letech se pro zájemce o práci nebo studium v ČR i zahraničí promění liberecká Tipsport arena na 3 dny v jedno obrovské náborové a informační centrum. Své prezentace zde vystaví na 40 firem nabízejících volná pracovní místa a více než 80 škol a vzdělávacích institucí. Veletrh se otevírá každý den v 9 hodin. Ve čtvrtek a v pátek se brány arény zavřou v 18 hodin a v sobotu 22. října skončí veletrh v 16 hodin.

Návštěvníci zde naleznou více než 1000 konkrétních pracovních nabídek či workshopy a semináře otevřené veřejnosti. Pracovníci veletrhu také poradí a pomůžou s kontaktováním vybraného zaměstnavatele či sepsáním životopisu. Díky přeshraniční spolupráci nabídne veletrh i zprostředkování zaměstnání či studia v zahraničí.

Vstup na veletrh je jako každý rok pro všechny návštěvníky zdarma. U vstupu jim bude také zdarma k dispozici katalog vystavovatelů. Stálé expozice doplní bohatý kulturní program na ploše Tipsport areny.

Výběr článků

Načítám