Hlavní obsah

Svařované pletivo a jeho výhody

Novinky, Pletiva Dobrý a Urbánek s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potřebujete oplotit váš pozemek a klasické pletivo se vám zdá poněkud nudné, ale nechcete investovat do ničeho dražšího? Svařované pletivo je pro vás skvělou volbou. Vyznačuje se výbornými vlastnostmi a pořizovací cena je poměrně nízká.

Svařované pletivo jako skvělá alternativa klasického pletiva.

Článek

Pletiva jsou stále nejvyužívanější formou oplocení. Je to dáno nejen jejich cenou, ale i jednoduchostí montáže. Klasické čtyřhranné pletivo má v dnešní době silnou konkurenci v podobě svařovaného pletiva. To se svým vzhledem i vlastnostmi skvěle hodí pro oplocení rodinného domu, průmyslových areálů, ale i dětských hřišť a parků.

Svařované pletivo instalované na zídce jako oplocení rodinného domu.

Výhody svařovaného pletiva

Svařované pletivo se vyznačuje mnohem vyšší pevností než klasické čtyřhranné pletivo, neboť je bodově svařované v každém spoji drátů. Je tím pádem také samonosné a při montáži nejsou třeba žádné napínací dráty ani ráčny, se kterými se často bojuje u montáže klasického pletiva. Vzhledem k jednoduchosti a rychlosti montáže a tomu, že není třeba tolik příslušenství (napínací dráty a ráčny), není plot ze svařovaného pletiva ani výrazně dražší než oplocení klasickým pletivem. Svařované pletivo je díky technologii výroby i poměrně bezpečné. Další výhodou svařovaného pletiva je vzhled a jeho neokoukanost

Svařované pletivo instalované na zídce jako oplocení rodinného domu.

Svařované pletivo a psi

Díky výše vyjmenovaným vlastnostem - bodově svařované, pevné, samonosné - se svařované pletivo vyznačuje i značnou odolností vůči útokům čtyřnohých mazlíčků, kteří si s klasickým pletivem umí snadno poradit. Svařované pletivo pes nepokroutí a nerozplete, nebo to nebude mít alespoň vůbec jednoduché. Zkombinujete-li svařované pletivo s podhrabovou deskou, pes ani nemá možnost se podhrabat.

Svařované pletivo instalované na zídce jako oplocení rodinného domu.

Pokud tedy chcete pletivo s přidanou hodnotou, svařované pletivo je skvělou volbou.

Výběr článků

Načítám