Hlavní obsah

Stýská se vám po horách? Skvělou destinací pro vás bude Saalbach-Hinterglemm

Novinky, saalbach.com, Mirja Geh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novinky na léto 2020 v Saalbachu Hinterglemmu: Šest místo čtyř lanovek pro bezstarostný vstup do světa hor. Začátek sezóny 11. června. 100% jistota díky „Flexi Booking“.

Foto: saalbach.com, Mirja Geh

Komfort pro rodiny naší prioritou.

Článek

Když si vybavíme svou první dovolenou s rodinou, v mysli většiny z nás se vynoří barevné vzpomínky, emoce a prožitky, na které rádi vzpomínáme. Chceme, abyste si podobně krásné vzpomínky uchovali i na letní dovolenou v Saalbachu Hinterglemmu i vy, a proto je komfort pro rodiny naší prioritou.

Tady u nás víme, jak má vypadat rodinná dovolená. Proto nabízíme hravě koncipované turistické stezky, hřiště na vrcholcích hor, zážitkové trasy, největší lanový park v Evropě, vodní hřiště nebo zážitkový venkovní bazén kapitána Hooka. A to zdaleka není všechno! Malí i velcí bikeři zde najdou vše, po čem bikerské srdce touží, od Monti trailu pro začátečníky až po náročné flow traily. S prvními pokusy i pilováním techniky vám rádi pomohou v bikových školách.

Foto: saalbach.com, Mirja Geh

Víme, jak má vypadat rodinná dovolená.

Pokud potřebujete děti dodatečně motivovat k objevování světa hor, nejlépe je nalákáte hravou výzvou, která je navíc korunovaná odměnou. Po zdolání „Kids Wander Challenge“ čeká medaile na všechny dobrodruhy, kteří projdou stezkou v korunách stromů, stezkou motoriky, naučnou stezkou, pohádkovým lesem a okruhem po vrcholech Schattbergu.

„Vzhůru do hor“ – JOKER CARD

Ta nejlepší vstupenka pro příjemnou a bezstarostnou dovolenou: Karta JOKER CARD zahrnuje jízdy kabinovou lanovkou pro pěší turisty i malé objevitele zážitkových tras, takže se s ní dostanete k dobrodružným turistickým stezkám Berg Kodok, Montelinově zážitkové trase, dětským trasám „Kids Wander Challenge“ i hřištím na vrcholcích hor. Kromě toho máte s kartou JOKER CARD volný vstup do zážitkového venkovního bazénu kapitána Hooka nebo můžete zdarma využít minigolfová hřiště.

Více podrobností o JOKER CARD „zde“.

Foto: saalbach.com, Mirja Geh

Karta JOKER CARD zahrnuje jízdy kabinovou lanovkou.

ZDALEKA nejpohodovější region Alp

Díky rozsahu areálu a vysoce moderní infrastruktuře zaručuje Saalbach Hinterglemm fyzický odstup bez velkých omezení. Šest vysoce moderních lanovek má dostatečnou rychlost na to, aby nevznikaly dlouhé fronty. A v horách je při protnutí cest v 400 km síti turistických tras dostatek prostoru k přátelskému úsměvu i na větší vzdálenost.

Stále ještě váháte? Flexi Booking!

Jsme si vědomi toho, že rezervace dovolené je v dobách, jako je tato, spojena s určitou nejistotou. Alespoň této nejistoty bychom vás chtěli zbavit, a proto jsme společně s našimi partnerskými podniky iniciovali kampaň „Flexi Booking“.

Všechny rezervace na léto 2020 provedené přes stránky saalbach.com nebo přímo u pronajímatelů ubytování – označených zeleným Flexi Booking symbolem – lze bezplatně zrušit nebo změnit do 14 dní před příjezdem. Bez diskuzí, bez udání důvodů.

Veškeré informace na saalbach.com

Výběr článků

Načítám