Hlavní obsah

Servery Seznam.cz využívají Server Hosting od O2

Komerční článekTelefónica O2 Czech Republic, a.s.

Seznam.cz je již od roku 1996 nejvýznamnější společností na poli internetových serverů v České republice. Od roku 2007 přitom některé své servery hostuje v moderním hostingovém centru Nagano společnosti Telefónica O2.

Článek

Pro větší spolehlivost a dostupnost svých služeb se Seznam.cz rozhodl zavést duální provoz, kdy budou všechny služby provozovány paralelně ze dvou různých hostingových center u dvou různých společností. Hledal tedy další hostingové centrum, které by dokázalo zajistit špičkové zázemí pro servery a dostatečnou konektivitu do Internetu i se stávajícím hostingovým centrem.

Seznam.cz si nakonec zvolil jako své další hostingové centrum Nagano od O2. To nabídlo nejen špičkové zázemí a technické parametry, ale také konektivitu do internetu a zajištění vysokorychlostního a spolehlivého propojení s původním hostingovým centrem.

Díky využití hostingového centra Nagano od O2 budou služby Seznamu dostupné i v případě technické závady serverů, výpadku připojení do internetu či třeba fyzické likvidace celého druhého hostingového centra Seznamu. Uživatelé se tak za všech okolností dostanou do svých e-mailových schránek i ke všem dalším službám, které Seznam.cz nabízí.

Výběr článků

Načítám