Hlavní obsah

ŠAMPION - úvěr, který Vám nepřeroste přes hlavu

Komerční článekBuřinka

Buřinka představuje nový úvěr na bydlení. Pod názvem ŠAMPION se skrývá jedinečná příležitost pro všechny, kteří chtějí mít jistotu, že se jim podmínky úvěru po celou dobu splácení nezmění. Hlavní, ale ne jedinou výhodou úvěru ŠAMPION, je totiž pevná splátka a úroková sazba po celou dobu splácení. A to až 22 let.

Foto: Alena Jandlová
Článek

Jistota pevné splátky

Vzít si úvěr na bydlení bývá závazek na řadu let. ŠAMPION dává jistotu pevné splátky a příležitost dobře plánovat rodinné výdaje. Jeho splátka ani úroková sazba po se celou dobu splácení nemění.

ŠAMPION i bez úspor

Další výhodou úvěru ŠAMPION je vedle pevné splátky i nulová akontace. Není tedy třeba mít nic naspořeno. A nezáleží ani na tom, zda klient u buřinky už spoří, nebo teprve začne.

S daňovým odpočtem ještě výhodněji

S úrokem 5,2 % a splatností až 22 let je ŠAMPION úvěrem skutečně pro každého. Pokud klient uplatní maximální daňový odpočet zaplacených úroků, klesne měsíční zatížení rodiny při úvěru 500 tis. Kč na pouhých 2545 korun. Splátky jsou tedy nejen stejné, ale také přijatelné pro každého.

Splácení ve vlastním tempu

Splátky si klient může přizpůsobit a rozložit až do 22 let. Pokud však bude chtít, může kdykoli zaslat mimořádnou splátku nebo úvěr ŠAMPION předčasně splatit. A bez sankcí.

Chcete vědět víc? Seznamte se se ŠAMPIONEM osobně!

Výběr článků

Načítám