Hlavní obsah

Rezidence Na Hřebenkách nabízí již jen méně než polovinu z 33 nových bytů k nastěhování

Novinky, Rezidence Na Hřebenkách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Hřebenkách v Praze 5 – na Smíchově, v jedné z nejvyhledávanějších pražských rezidenčních čtvrtí, se v blízkosti parku Klamovka nachází Rezidence Na Hřebenkách, projekt nového exkluzivního bydlení.

Jižní pohled na dům

Článek

Mezi ulicemi Na Hřebenkách, U Okrouhlíku a Podbělohorská je možné se ihned nastěhovat do nových zajímavých bytů. Lze zároveň obdivovat nadčasovou a funkční architekturu na první pohled dvou budov. Nicméně se však jedná o jednu v podzemí propojenou stavbu dále dělenou na 3 části.

Na každém patře jsou pro zajištění soukromí maximálně tři byty. Společným znakem všech jednotek je vysoký standard vybavení. Navíc je většina obývacích pokojů orientována na jih a balkony nebo terasy tak nabízejí výhled na smíchovské údolí. Naopak ložnice, až na pár výjimek, využívají severního stínu. V podzemí je připraven dostatek prostorných sklepů a parkovacích míst, některá řešená pomocí zakladačů.

Projekt je obklopen zelení a starší vilovou zástavbou. Přes ulici se nachází park Klamovka, cestou do kopce pak Petřín, Strahov či Ladronka s oborou Hvězda. Místní plnou občanskou vybavenost doplňuje 5 min vzdálené centrum Nový Smíchov na Andělu.

Přijďte se podívat, jak se bydlí na Hřebenkách.

Výběr článků

Načítám