Hlavní obsah

Regenerující setkání trojího druhu

Novinky, Interpharma Praha, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová řada produktů tvořící silnou trojici zdraví prospěšných přírodních extraktů je právě na trhu. V těchto dnech uvádí česká farmaceutická firma Interpharma Praha, a. s. na trh novinku v podobě potravinových doplňků vyrobených z kvalitních přírodních extraktů a s vysokou koncentrací účinných látek.

Interpharma Praha, a.s.

Článek

Prvním z této řady je Hepacept®, patron zdravých a funkčních jater. Jeho vyvážená kompozice výtažků léčivých rostlin užívaných v tradiční čínské a indické ajurvédské medicíně, má vědecky potvrzené podpůrné účinky. Proto je vhodný pro detoxifikaci a posílení správné funkce trávícího systému. Začněte již dnes s přípravou svých jater na nadcházející oslavy příchodu nového roku, protože jak na Nový rok, tak po celý rok.

Druhým produktem je Regrapex-R®. Jedná se o koncentrovaný výtažek celých hroznů vinné révy, který je obohacený přírodním resveratrolem. Ten podporuje správnou funkci krevního oběhu, chrání před volnými radikály a posiluje metabolismus. Jediná kapsle Regrapexu-R® obsahuje tolik resveratrolu jako 24 skleniček kvalitního francouzského červeného vína. Tak tedy na Vaše zdraví!

Třetím produktem je Bioswellix®, pomocník, který Vám pomůže zpátky na nohy či chytit druhý dech. Boswellové kyseliny totiž podporují správnou činnost pohybového ústrojí (zejména kloubů) a napomáhají správné funkci dýchacích cest. Mechanismus působení boswellových kyselin je srovnatelný s účinky kyseliny acetylsalicylové (aspirin). Na rozdíl od ní však tyto kyseliny nedráždí střevní ani žaludeční sliznici, nesnižují zvýšenou teplotu a neředí krev.

Všechny tři výrobky je možné zakoupit v lékárnách po celé ČR, popř. přes internet. Více informací o jednotlivých produktech naleznete na www.hepacept.cz, www.regrapex.cz a www.bioswellix.cz.

Výběr článků

Načítám