Hlavní obsah

Proč mužům vypadávají vlasy?

Komerční článekhttp://www.folixil.cz

Klíčovým faktorem při nadměrném odumírání a vypadávání vlasů je přílišné množství dihydrotestosteronu, známého jako DHT, v mužském těle. DHT vzniká přeměnou mužského hormonu testosteronu. Zvýšená hladina DHT v kůži hlavy způsobuje zkrácení růstové fáze vlasů, které se stávají křehčími, světlejšími a vypadávají mnohem častěji, než je obvyklé. Proto pak nepomáhá ani správná péče o vlasy a vlasovou pokožku, ani používání různých vlasových tonik a jiných vyživujících přípravků.

Článek

Nejnovější vědecké výzkumy prokázaly, že blokace přeměny testosteronu na DHT je klíčem k zamezení ztráty vlasů u mužů.

FOLIXIL je plně přírodní přípravek vyvinutý speciálně pro muže k zastavení padání vlasů a obnovení jejich růstu. Obsahuje patentovanou směs výtažků rostlinných látek - Anti DHT System, který účinně zabraňuje přeměně testosteronu na DHT. Výrazně tak snižuje hladinu DHT v kůži na hlavě a tímto způsobem pak dochází k obnovení růstu vlasů, prodloužení jejich růstové fáze, celkovému posílení a omezení vypadávání vlasového porostu.

Navíc další složky FOLIXILU vyživují vlasové kořínky a podporují tak tvorbu nových zdravých vlasů.

FOLIXIL díky patentované směsi přírodních látek:

Zastavuje odumírání a vypadávání vlasů

  • Obnovuje vlasový růst
  • Působí zevnitř přímo na kořínky vlasů
  • Blokuje tvorbu DHT - hlavní příčinu padání vlasů u mužů
  • Podporuje výživu a zdravý vývoj vlasů

Díky užití ve formě tablet je FOLIXIL účinný zevnitř a účinek se projevuje navenek. Právě vnitřním užitím se FOLIXIL zásadně liší od lokálně působících vlasových tonik, která mají pouze povrchový účinek a do kůže hlavy se dostávají jen obtížně.

FOLIXIL

Efektivní stimulace růstu vlasů.

Více informací na www,folixil.cz

Výběr článků

Načítám