Hlavní obsah

Pro skvělé řešení nemusíte chodit daleko

Novinky, Poštovní spořitelna

Era půjčky nabízejí rychlé a výhodné řešení pro každou situaci. Jsou jednoduché, přehledné a férové, bez jakýchkoli skrytých plateb. Podání žádosti, poskytnutí ani vedení půjček vás navíc nic nestojí a vyřídíte si je jednoduše.

Článek

Era půjčka vám snadno umožní získat peníze na cokoliv a můžete ji také předčasně splatit. Kromě měsíčních splátek, které přizpůsobíme vašim možnostem, za nic víc neplatíte.

Era půjčku na bydlení s nižší úrokovou sazbou můžete použít například na rekonstrukci a vybavení domácnosti, pořízení či výstavbu bydlení. Účel půjčky stačí doložit do 6 měsíců a část prostředků nemusíte dokládat vůbec.

Novou řadu Era půjček doplňují Era kreditka a Era splátková karta. S oběma kartami můžete platit u nás, v zahraničí i na internetu. Era kreditka je ideální pro každodenní nákupy, půjčí vám kdykoli a až 45 dní bez úroku. Era splátková karta je rovněž půjčka, kterou můžete využívat opakovaně. Víte s ní však dopředu, kolik budete splácet. Měsíční splátky jsou nízké a stále stejné podle limitu, který si zvolíte.

Více informací vám rádi poskytneme v pobočkách Poštovní spořitelny, na všech poštách v ČR, kde si zároveň můžete Era půjčky sjednat, nebo na www.postovnisporitelna.cz či infolince 800 210 210.

Výběr článků

Načítám