Hlavní obsah

Přechod na DVB-T2 je tady. S našimi radami o své oblíbené pořady nepřijdete

Česko se postupně připravuje na přechod na nový typ pozemního vysílání DVB-T2. Přechod ze standardu DVB-T na DVB-T2 začíná už v listopadu a bude pokračovat v jednotlivých regionech během roku 2020. Co dělat, abyste o své oblíbené kanály nepřišli?

Foto: O2

Přejděte snadno na nové vysílání DVB-T2

Článek

Možností je hned několik. Většina lidí už doma televizní přijímač má, a ne každý chce investovat do koupě nového. V takovém případě stačí, pokud si zakoupíte pouze nový set-top box, který DVB-T2 podporuje.

Při instalaci běžného set-top boxu si obvykle vyberete mezi službou internetové televize nebo signálem DVB-T2, který umožňuje naladit volně šířené TV kanály. Set-top box pak slouží pouze jako zařízení pro příjem signálu. Některé set-top boxy, jako ten od O2, umí dokonce fungovat v obou režimech současně.

Nejjednodušším řešením je pořídit si O2 TV se kterou se nemusíte o nic dalšího starat. S tarify O2 TV budete moci sledovat své oblíbené kanály, mnoho dalšího obsahu navíc a k tomu získáte designový set-top box O2 jen za 49 korun měsíčně.

Přechod na DVB-T2 je tadyVideo: O2

O2 TV Sport nabízí nejlepší sportovní obsah

O2 TV si zamilují mimo jiné i fanoušci sportu. Na kanále O2 TV Sport totiž najdete Ligu mistrů, 1. českou fotbalovou ligu, Premier League či hokejovou extraligu. Díky unikátním funkcím můžete přepínat si mezi jednotlivými zápasy Ligy mistrů nebo měnit pohledy kamer při zápasech české ligy. O2 TV si pustíte nejen na televizi, ale taky na počítači, tabletu, a dokonce i v mobilu. Užijete si tak své oblíbené pořady, ať jste kdekoliv.

Internet na doma s O2 TV zdarma

Vyřešit přechod na nové vysílání můžete i díky internetu, který má většina z nás doma již zavedený. Pokud máte doma internet od O2 a využíváte připojení o rychlosti 50 Mb/s a více, nemusíte přechod na DVB-T2 řešit. Součástí nové nabídky internetových tarifů je totiž základní varianta O2 TV Modrá 34 kanály. Obsahuje volně šířené stanice i vybrané filmové, dětské a dokumentární kanály. Zdarma si tak navíc vyzkoušíte výhody digitální televize, jako je třeba zpětné zhlédnutí nebo pozastavení pořadu. Pro nové zákazníky Internetu na doma navíc O2 připravilo slevu 200 Kč na prvních šest měsíců.

Udělejte si radost koupí televize Samsung

Jednou z variant je i pořízení nové televize se standardem DVB-T2. Pokud jste vášniví televizní diváci, tak se vám investice do nového TV přijímače vyplatí. Ve vánoční kampani O2 nabízí chytrou 4K Ultra HD televizi Samsung s obrazovkou o velikosti 43 palců (108 cm) za zvýhodněnou cenu 199 korun měsíčně. Získat ji mohou všichni noví i stávající smluvní zákazníci O2 TV včetně těch, kteří využívají výhodnou kombinaci služeb v balíčku O2 Spolu. V něm navíc získají až do léta 2020 přístup k prémiovému obsahu na stanicích HBO zdarma. Televizi Samsung si ale mohou pořídit i zákazníci nových tarifů Internetu HD. Jeho součástí je navíc nový televizní tarif O2 TV Modrá, ve kterém najdete hned 34 kanálů.

Výběr článků

Načítám