Hlavní obsah

Právě začínají investiční semináře pro začátečníky i pokročilé!

Novinky, Fio, RM-SYSTÉM

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak využít pohybů na burze ve svůj prospěch? Pokud vás investování a zajímá, ale nemáte o něm dostatek informací, pak právě pro Vás pořádáme vzdělávací bezplatné semináře.

Článek

Pro investory-začátečníky je určen seminář Základy kapitálového trhu, na kterém se dozvíte, jak se v praxi obchoduje na burze - principy, možné investiční strategie a mnohem více informací a tipů, které vám pomohou proniknout do tajů investování.

Další oblíbené téma se nazývá Internet a akcie a provede vás internetovým přístupem na české i světové burzy - aplikací e-Broker. Uvidíte, jak snadné je nakoupit akcie přes internet a jaké funkce můžete využít pro výběr té správné investice a maximalizaci zisku.

Při Obchodování na burze RM-SYSTÉM vám bude představena česká burza zaměřená na drobné investory, která nabízí největší výběr akcií v ČR i akcie známých světových společností jako McDonald´s či Volkswagen.

Pro pokročilejší investory je pak určen seminář Obchodování na úvěr a deriváty a Technická analýza.

Související témata:

Výběr článků

Načítám