Hlavní obsah

Potkal vás nečekaný výdaj a banka vám nechce půjčit? Přinášíme přehled dalších bezpečných možností

Komerční článekLIFO - CB, s.r.o.

Život je pes a do finanční krize se může dostat prostě každý. Co ale dělat, když vám v bance nechtějí půjčit? Představujeme dvě možnosti, jak svou situaci vyřešit. Šanci máte i s vroubkem v registru dlužníků, nebo pokud nemůžete doložit své příjmy.

Foto: LIFO - CB, s.r.o.

Nepůjčili vám v bance? Pak je tu seriózní produkt půjčka bez registru.

Článek

Porouchala se vám znenadání pračka, sporák nebo televize? Rozhodně ne každý má založených „ve strožoku na půdě“ pár tisíc korun nazbyt na pokrytí takovýchto nenadálých výdajů. Navíc není výjimkou, že slušná pracující rodina žije od výplaty k výplatě, a i když se snaží sebevíc, úspory se jim nedaří vytvářet.

První možnost: půjčka bez registru

Hlavní benefit této půjčky spočívá v tom, že přihlíží k případným zápisům v Centrálních registrech dlužníků ČR velmi individuálně. Tento registr používá většina bankovních i nebankovních společností a umí žadatele rychle zařadit do skupiny nebonitních klientů i kvůli banalitám. Tím se jim uzavře cesta a peníze prostě nedostanou. Jednu z možností, jak si cestu k penězům opět otevřít, přináší půjčka bez registru. Vyřízení probíhá online a je velmi rychlé. Procento schválených žádostí o půjčku je velmi vysoké a hlavně - žadatel nemusí čekat na nekonečný schvalovací proces a výsledek se dozví ihned.

Vysokou šanci na získání půjčky má každý, kdo: je starší 18 let, získává příjem z jakéhokoliv zdroje a má trvalé bydliště na území ČR (popřípadě má alespoň české občanství). Při první půjčce mívá klient možnost získat řádově až 20 000,-Kč se splatností až několik týdnů či měsíců. Při opakované půjčce se podmínky ještě zlepšují, poskytnutá částka se může navýšit a doba splatnosti prodloužit. Díky automatickému nonstop systému bývá požadovaná půjčka vyplacená do pár minut na účet nebo vám do druhého dne přijde složenka až domů.

Foto: LIFO - CB, s.r.o.

S vysokou pravděpodobností půjčku získáte i vy.

Druhá možnost: půjčka bez doložení příjmů

Jestli na vaší výplatní pásce nezáří dostatečně vysoké příjmy, na půjčku od většiny bank rovnou zapomeňte. Oproti tomu půjčku bez doložení příjmů získá téměř každý, aniž by musel čelit nekonečné palbě otázek týkajících se výše měsíčního příjmu nebo hospodaření dané rodiny. Tato půjčka je ideální pro ty, kteří nějaký příjem sice mají, ale nechtějí nebo nemohou ho doložit. Překážku nemusí představovat ani nějaký ten vroubek v registru dlužníků.

S vysokou pravděpodobností půjčku získáte i vy. Postup pro vyřízení se shoduje s vyřízením půjčky bez registru, který jsme popsali výše.

Jak zjistit, zda se jedná o výhodnou půjčku

Orientujte se jednoduše podle RPSN (roční úrokové sazby nákladů). Toto číslo vám snadno pomůže vyhodnotit výhodnost poskytovaného úvěru. Ukazuje procentuální podíl z dlužné částky, jaký musí spotřebitel zaplatit za období jednoho roku. Zohledňuje nejen samotné úroky, ale také veškeré další výdaje spojené s čerpáním úvěru.

Výběr článků

Načítám