Hlavní obsah

PlnaPenezenka.cz slaví 9. narozeniny a rozdává dárky za 250 tisíc

Novinky, Plná peněženka

Plná Peněženka slaví narozeniny opět ve velkém stylu. Ve spolupráci s partnery připravila pro své uživatele dárky v hodnotě 250 tisíc korun a stovku exkluzivních nákupních akcí.

Foto: depositphotos

Plná Peněženka slaví 9. narozeniny

Článek

Plná Peněženka je největším cashbackovým portálem v Česku a již tradičně spojuje začátek jara s oslavou svých narozenin. Dny Plné Peněženky, jak se celá akce nazývá, se staly tradiční a oblíbenou událostí roku a ze stran uživatelů i partnerů je o akci takový zájem, že letos trvají až do konce března.

Dárky pro všechny

V rámci narozeninových oslav budou rozdány dárky v celkové hodnotě přes 250 tisíc korun a zkrátka nepřijde nikdo. Uživatelé mohou luštit narozeninovou tajenku, přičemž každý den získávají jedno písmenko jako indicii, která jim pomůže k vyluštění celého znění tajenky. Kdo ji jako první správně vyluští, získá kytici stovky luxusních růží od hlavního partnera akce společnosti Florea. Parádní kytici si ale užije i dalších 10 rychlých luštitelů, kteří získají voucher v hodnotě 1 500 Kč na nákup květin dle vlastního výběru s dopravou domů zdarma.

Každý den pak mohou uživatelé soutěžit o hodnotné ceny dvacítky partnerů akce, mezi které patří například Sportisimo, Pompo, Bushman nebo Hervis.

V den narozenin, 20. března, pak je připraveno překvapení úplně pro každého, zkrátka tak nepřijde opravdu nikdo.

Nákupní týden s Deníkem

15. března startuje akce Nákupní týden s Deníkem, které je Plná Peněženka exkluzivním partnerem. Díky této akci získají uživatelé Plné Peněženky možnost, využít unikátní slevy zapojených e-shopů a oslavy narozenin tak pro ně budou ještě příjemnější. Samozřejmě z každého nákupu i při využití zmíněných slev, získají uživatelé oblíbený cashback.

O Plné Peněžence

Plná Peněženka je cashbackový portál aktivní na českém i slovenském trhu. Díky němu mohou lidé získat část peněz ze svého on-line nákupu zpět. Při nákupu zboží v některém z partnerských obchodů dostanou až 25 % z ceny nákupu.

Plná Peněženka vznikla v roce 2012 jako jeden z prvních cashbackových portálů v České republice a už několik let je největším cashbackovým portálem v Česku. Inspirovala se úspěšnými servery v Anglii nebo Americe. Za první rok spolupracovala již s 200 obchody. Během let se jejich počet rozrůstal.

Nyní mohou uživatelé přes Plnou Peněženku nakupovat ve více než 780 obchodech v České republice a 570 na Slovensku a celkem si na odměnách rozdělili už víc než 152 miliónů korun.

Výběr článků

Načítám