Hlavní obsah

Plavba výletní lodí jako životní styl. Nový způsob dovolené vás uchvátí skvělými službami a zážitky

Komerční článek

Plavbu na luxusní výletní lodi si pro svou dovolenou volí stále více Čechů. Výhody jsou jasné: přes den výlet v destinaci, večer zábava a v noci plujete do nové zastávky. Špičková kuchyně. Vysoká úroveň ubytování. A samozřejmě zábava, relaxace a komfort. To jsou hlavní důvody, proč strávit několik dnů na palubě výletní lodě a poznávat svět po moři.

Foto: JOHOHO

Výletní loď MSC DIVINA kotvící u bílé pláže exotického ostrova Grand Turk

Článek

Výletní plavby v posledním desetiletí nabývají na obrovské popularitě a stále více českých klientů se seznamuje s tímto novým způsobem trávení dovolené. Ti, kteří pobyt na výletní lodi vyzkoušeli poprvé, se již vracejí opakovaně a výletní loď se pro ně stává neodmyslitelnou součástí trávení volného času. Plavba je stylem života, je to krásný cíl i velmi příjemný způsob, jak se k cíli dostat.

Foto: JOHOHO

Jedním z výchozích přístavů je italský Janov

Předním specialistou na tento produkt je cestovní kancelář JOHOHO, která již 14 let úspěšně pořádá výletní plavby na zaoceánských lodích ve všech koutech světa.

Proč vlastně JOHOHO?

Jistě vás napadne, jak vlastně vznikl tento neobvyklý název? Samozřejmě za tím stála snaha zapsat se do povědomí. JOHOHO je starý námořní pozdrav a objevuje se v textech námořnických písní, je to projev radosti a nadšení a velmi snadno se pamatuje. A to se také potvrdilo v praxi. Dnes je název CK JOHOHO synonymem nejen pro plavby na mořích a oceánech, ale i symbolem těšení se na dosud nenavštívená exotická místa, radosti z cestování a samozřejmě je to rovněž značka luxusu, komfortu a příjemného rozmazlování.

Foto: JOHOHO

Karibik si nejlépe užijete na lodi

CK JOHOHO se již od svého vzniku rozhodla pro zcela nové pojetí služeb, především s důrazem na poskytnutí těch nejkvalitnějších informací a servisu. Delegát, který je přítomen na některých speciálních plavbách, již není pouze tím, kdo zajišťuje běžné technické požadavky či pomáhá klientům s orientací na lodi nebo pořádá jednoduché vycházky. Pomalu jsou pryč doby, kdy si čeští pasažéři netroufali sami komunikovat v cizím jazyce či prozkoumávat zastávky na plavbách a užít si plně čas strávený na pevnině. Chtějí více.

Malá přehlídka leteckých záběrů z destinací plavebVideo: JOHOHO

S rozvojem moderních technologií se zvyšují možnosti a tím i stoupají nároky pasažérů. A právě v tom je nejsilnější stránka CK JOHOHO: perfektní znalost destinací, možností, které se v nich nabízejí, ale i technických novinek, které je možné využívat během plavby a které cestujícímu poskytnou vrcholný zážitek z jeho dovolené.

Foto: JOHOHO

Severské plavby jsou stále populárnější

CK JOHOHO tak přináší plavby i pro nejnáročnější klientelu. K dispozici má nejen pestrou paletu lodí od běžné úrovně pro rodiny s dětmi na jejich prázdninové cesty po Středomoří či severní Evropě, až po skutečně nejluxusnější lodě snů, které poskytnou pohádkový servis v těch nejromantičtějších destinacích.

Foto: JOHOHO

Soukromé ostrovy plavebních společností

V neposlední řadě nutno zmínit, že stále větší měrou se stávají klienty CK JOHOHO velké skupiny firem , které využívají plavby pro své zaměstnance a obchodní partnery. Kde jinde uspořádat svůj firemní event lépe, než na výletní lodi? Tak vzhůru na palubu, dálky volají!

Foto: JOHOHO

Nabídka lodí a plaveb je velmi široká

Výběr článků

Načítám