Hlavní obsah

Ověřte si cenu i historii auta zdarma pomocí speciální aplikace

Novinky, Cebia

Zajímá vás, jakou má vaše auto aktuální tržní cenu a jak se bude jeho cena vyvíjet v následujících třech letech? Plánujete si koupit ojetinu a chcete mít jistotu, že nekoupíte předraženou? Pak vyzkoušejte mobilní aplikaci Carolina, která právě na tyto případy myslí.

Mobilní aplikace Carolina vám pomůže zjistit aktuální cenu auta

Článek

Jednou z jejích hlavních funkcí je totiž oceňování vozidel pomocí speciálního systému CebiCat GT od společnosti Cebia, která je největším poskytovatelem online identifikace a ocenění vozidel ve střední Evropě. Služba ocenění vozidla má uživatelům aplikace pomoci lépe plánovat, kdy auto vyměnit za nové. Aktuální tržní cenu si totiž můžete nechat zobrazit každý měsíc, navíc i s odhadem jejího vývoje v následujících třech letech. Dále uživatelům pomáhá, aby nekoupili předražené auto a také, aby v případě, že budou auto prodávat, věděli, za kolik ho nabídnout.

Jakou má auto hodnotu? Zjistíte zdarma za pár sekund

Pro ocenění auta je třeba znát jen jeho VIN a nájezd kilometrů. Mobilní aplikace Carolina pak aktuální tržní cenu auta zjistí během několika sekund. V rámci procesu oceňování prohledá tisíce inzerátů z největších českých i zahraničních portálů a zároveň vyhledá inzeráty srovnatelných aut, jako je oceňované a zobrazí je uživateli. Ten tedy dostane k dispozici kromě aktuální tržní ceny také aktuální inzeráty srovnatelných aut.

Carolina je ale užitečná i díky dalším funkcím. Pomůže vám zdarma si prověřit historii jednoho vámi vybraného auta v systému AUTOTRACER od Cebia a na další případné prověření získáte slevu. Pokud chcete koupit ojeté auto, můžete si tak díky ní zdarma zjistit nejen to, zda není předražené, ale také, zda nemá stočený tachometr, zda nebylo havarované, omlazené nebo zatížené úvěrem či leasingem a řadu dalších důležitých parametrů

Aplikace Carolina chrání i před pokutami

Ve chvíli, kdy již auto máte, vám zase pomůže s jeho údržbou a provozem. Její součástí je totiž systém alertů, díky kterému vás aplikace Carolina včas upozorní na důležité termíny, na které byste mohli lehce zapomenout. Jedná se například o výměnu prošlé lékárničky, řidičáku, termín STK, úhradu pojistného apod. Vyhnete se pokutám ve výši tisíců korun a dalším problémům. Sami si navíc můžete přidat vlastní upozornění, třeba na lékařské prohlídky.

Ověřte si cenu i historii auta zdarma pomocí speciální aplikace Carolina

Navíc s touto aplikací budete mít na cestách vždy informace o nejbližší čerpací stanici či servisu, pravidlech silničního provozu v zahraničí a řadu dalších užitečných rad. O tom, co tato aplikace umí, se můžete sami přesvědčit. Stáhnutí i zmíněné funkce jsou totiž zdarma. Stáhnout Carolinu lze z Google Play i z App Store.

Výběr článků

Načítám