Hlavní obsah

Originální oplocení pozemku, které Vás zaručeně odliší od sousedů

Komerční článekDestone

Drátěnky, betonové tvarovky nebo dílce, dřevěná výplň, či kombinace výše zmíněného… To je klasická scenérie při průjezdu českým městem či vesnicí a to i v rámci moderní satelitní zástavby. Přitom chtít něco originálního a designového nemusí nutně znamenat extrémní investici.

Foto: Destone

Kamínkový plot - tak trochu jiný betonový plot

Článek

Netradiční kombinací betonových plotů a tolik oblíbeného kamenného koberce vznikl designově zajímavý a v každém ohledu originální kamínkový plot. Zůstávají zachovány všechny výhody betonových segmentových plotů a zároveň je plot po estetické stránce na mnohonásobně vyšší úrovni. Zároveň Vás překvapí jeho rozumná pořizovací cena.

Foto: Destone

Ancona

Čím je ten plot pokryt!?

Právě kamenný koberec zajišťuje plotu jeho vizuální atraktivitu. Kamenný koberec je směs přírodního kameniva drobných zrnitostí a kvalitního polyaspartického pojiva. Je zaručena 100% UV odolnost a taktéž odolnost proti povětrnostním vlivům. Vzhled a barvy plotu tedy zůstávají neměnné i po dlouhé době.

Kamenným kobercem jsou pokryty betonové dílce, z kterých se plot skládá. Po jednotlivých dílech je pak dodáván přímo na stavbu, kde se během krátké doby jednoduše sestaví dohromady.

Foto: Destone

Lak s chipsy

Je libo kararský mramor? Plot jako od Michelangela.

Široká škála barevných kombinací je další zárukou originality výsledného oplocení. Většina kameniva je z italského mramoru a nechybí ani světoznámý bílý kararský mramor, tolik populární již za dob starého Říma. Máte tedy možnost mít zhotoven plot z materiálu, který použil i mistr Michelangelo při tvorbě sochy Davida či císař Šáhdžahán při stavbě Taj Mahalu.

Široká škála barevných kombinací je další zárukou originality výsledného oplocení. Většina kameniva je z italského mramoru a nechybí ani světoznámý bílý kararský mramor, tolik populární již za dob starého Říma. Máte tedy možnost mít zhotoven plot z materiálu, který použil i mistr Michelangelo při tvorbě sochy Davida či císař Šáhdžahán při stavbě Taj Mahalu. Taktéž je možno ztvárnit jakékoli kreativní návrhy a druhy kameniva různě kombinovat. Pak už Vás nic nezastaví od tvorby naprostého unikátu.

Mimo kamenného koberce je plot možné vyvést v designu akrylátových „čipsů“. Jedná se o zajímavou povrchovou úpravu, kdy jsou různě barevné akrylátové částečky rozsypány po ploše plotu a následně přetřeny odolným lakem. Vznikne tak velice netradiční vzhled, který se hodí především k moderním stavbám.

Foto: Destone

Bergamo 2

Praktická stránka věci

Nesmíme však zapomenout ani na praktickou stránku kamínkového plotu. Zde lze vyzdvihnout jednoduchou montáž bez nároku na přípravné práce, není nutné zhotovovat podezdívku, pouze se sloupy plotu zabetonují do země. Plot je tak velice rychle postaven, na rozdíl od dlouhotrvající výstavby zděných plotů. Kamínkový plot je bezúdržbový, poskytne kvalitní ochranu před okolním hlukem a díky své pevnosti také efektivně zabezpečí majetek.

Foto: Destone

Lombardia

Chtějte originál, chtějte nejvyšší kvalitu

Jediným výrobcem kamínkových plotů je v tuto chvíli česká firma Destone, v procesu je udělení patentu na tento produkt. Přes to, že se jedná o novinku, byl kamínkový plot dlouhodobě testován a jeho funkčnost dokonale prověřena.

Výběr článků

Načítám