Hlavní obsah

On-line znamená pohodlně!

Novinky, Stavební spořitelna ČS

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud patříte mezi příznivce internetu, u buřinky si přijdete na své. Vždyť cokoli potřebujete, zařídíte u buřinky on-line. Pomocí internetu si můžete vypočítat, jak bude vaše stavební spoření vypadat, založit i změnit smlouvu, zjistit, jaký úvěr je pro vás nejlepší, a také si jej vyřídit. I ti, kteří nejsou v práci s počítačem zběhlí, budou příjemně překvapeni. U každého kroku je totiž k dispozici pohotová nápověda.

Foto: BS vinařské potřeby
Článek

Nejdřív si všechno spočítám

Rozhodli spořit a nevíte, kolik budete mít naspořeno za určité období? Plánujete si vzít úvěr a přemýšlíte, kdy splníte podmínky pro jeho poskytnutí? Ptáte se, jak dlouho budete splácet úvěr ze stavebního spoření nebo kolik budete platit měsíčně v případě překlenovacího úvěru? Všechny otázky zodpoví simulační program.

Smlouva přes internet s dárkem

Pokud už máte o své nové smlouvě jasno, můžete ji na www,burinka.cz kdykoli uzavřít. Pohodlně, z jakéhokoli místa s připojením na internet. A navíc, pokud si smlouvu sjednáte právě přes naše stránky a do dvou měsíců zaplatíte vstupní úhradu, můžete se těšit na výpravnou publikaci Očima National Geographic. A to už jistě stojí za to.

Změna smlouvy? Jen do toho!

Ani se změnou smlouvy není třeba si dělat těžkou hlavu. On-line provedete celou řadu změn. Některé změny provede buřinka ihned po obdržení elektronického návrhu, v případě změny cílové částky, úrokové sazby, rodného čísla, komunikačního účtu nebo požadavku na státní podporu vám Návrh na změnu smlouvy zašleme domů k podpisu.

Osobní úvěrový poradce

Nezapomínáme pochopitelně ani na úvěry. K dispozici je vám úvěrový poradce. Bezpečně vás provede krok za krokem financováním vašich bytových potřeb. Vybere pro vás ten nejvhodnější úvěr, zhodnotí vaši schopnost úvěr splácet a navrhne přiměřené zajištění. Pomůže s vyplněním žádosti o úvěr.

Vyzkoušejte třeba, jak by se dala řešit vaše vysněná nová koupelna. Úvěrový poradce se vám bude neúnavně věnovat. A zcela nezávazně!

Úvěr snadno a rychle

Dokonce ani při vyřízení úvěru nemusíte navštívit obchodního zástupce nebo pobočku. Opět je tu www,burinka.cz. Příjemné je jistě i to, že není třeba zvlášť žádat o zvýšení cílové částky, pokud potřebujete překlenovací úvěr vyšší, než je vaše stávající cílová částka. On-line úvěrový formulář to zařídí za vás.

Mám na to?

Ať už si úvěr chcete brát vy, nebo hodláte někomu jinému za úvěr ručit, odpověď na výše položenou otázku získáte také na našich internetových stránkách. K dispozici jsou aplikace na posouzení bonity klienta a posouzení bonity ručitele.

Nebojte se zeptat

Učený z nebe nespadl, a proto je pro vás vedle nápovědy připravený i kontaktní formulář. Jeho prostřednictvím můžete položit jakýkoli dotaz. My v buřince jej rádi zodpovíme.

Využít můžete i naší služby zpětné volání. Do elektronického formuláře zadáte svůj dotaz a vyberete čas, kdy se vám má naše operátorka telefonicky ozvat s odpovědí. Pokud ve zvolenou dobu nebudete na telefonu, dostanete odpověď na svou otázku emailem.

Adresa www,burinka.cz je tu pro vás. Cokoli potřebujete, kdykoli si vzpomenete.

Co lze u buřinky udělat on-line?

  • vymodelovat průběh stavebního spoření;
  • uzavřít smlouvu o stavebním spoření;
  • změnit smlouvu o stavebním spoření;
  • spočítat bonitu dlužníka i ručitele;
  • poradit se ohledně úvěrů;
  • vyřídit úvěr;
  • položit jakýkoli dotaz.

Výběr článků

Načítám