Hlavní obsah

Odvoz staré ledničky zdarma!

Novinky, Internet mall

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto konečně vypadá jako léto a sluníčko začíná krásně hřát. Letní tepla jsou ale příčinou toho, že starší chladnička někdy přestává sloužit tak, jak má, a přichází čas na koupi nové.

Foto: Josefa Volfová
Článek

A nastává otázka - co s tou starou?  Uklidit do sklepa? Odvézt k popelnicím? Nebo za město do lesa? Ale no tak... tohle se opravdu nedělá. Chladicí zařízení je třeba nechat odborně zlikvidovat na sběrných místech k tomu určených. To však není zadarmo a také doprava takové ledničky není jednoduchá.

Internetový obchod Bilezbozi.cz Vám nabízí řešení!

Pokud na www,bilezbozi.cz do konce srpna objednáte novou ledničku či mrazák, zdarma Vám odvezou starý spotřebič, postarají se o jeho ekologickou likvidaci a Vy se nemusíte vůbec o nic starat.

Navíc obchod Bilezbozi.cz je součástí nákupní galerie Internet Mall, tudíž automaticky získáváte řadu dalších komfortních služeb a jistotu profesionální obsluhy, jakou jiné obchody na internetu nenabízí. Tak neváhejte a využijte této nabídky!

Výběr článků

Načítám