Hlavní obsah

Odkryjte skrytou sílu hraček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Známe všichni ten pocit, kdy optikou dítěte, později rodiče, stojíme v hračkářství a nevíme, kterou hru či hračku z nepřeberného množství sortimentu vybrat. Jako děti volíme pocitem, jako rodiče bychom měli volit i rozumem. Stačí mi, když mé dítě potěší, nebo by ho měla i něco naučit?

Hračky děti také učí

Článek

Pokud se rodič rozhodne pro druhou variantu, může zavítat na místo, e-shop, kde právě takové hry a hračky nalezne, jsou jím Hrackyvzdelavacky.cz

Projekt, vytvořený vzdělávací společností, která reaguje na stále se zvyšující potřebu rodičů děti pomocí hraček rozvíjet. Ty se nejsnadněji učí hrou a rády využívají fantazii, jako malé si nejlépe osvojí, pro život tak důležité, měkké dovednosti. Pomocí hraček poznávají sebe sama, jsou zvídavé, učí se soustředit a v neposlední řadě také řešit problémy.

Hračky vzdělávačky přinášejí rodičům ke každé konkrétní hračce i jakýsi návod, nápadník aktivit, který je k ní speciálně připravován a popisuje, jak a jaké dovednosti může hračka rozvíjet. Návody připravují lidé, již se věnují pedagogice i psychologii. Seznámí se s každou hrou i hračkou, a až potom je doporučována rodičům.

Pražští rodiče, nebo ti, kteří do hlavního města zavítají na výlet, mohou navštívit místo, kde Hračky vzdělávačky sídlí, a bezplatně se poradit o tom, jaká hračka je pro jejich dítě vhodná a jak nejlépe ho s její pomocí mohou rozvíjet.

Výběr článků

Načítám