Hlavní obsah

Nový katalog Quelle Jaro/léto 2005 právě vyšel!

Novinky, Quelle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trendy i nadčasová dámská móda, sportovní i elegantní pánské oděvy, slušivé dětské oblečení - to vše a ještě víc nabízí katalog Quelle pro Jaro/léto 2005. Mnohé zaujme i sportovní vybavení, domácí technika, elektronika, potřeby pro kutily či nábytek.

Foto: Marek Malůšek
Článek

Rádi se módně a vkusně oblékáte, ale nemáte čas obíhat jeden obchod za druhým? Nebo máte do nejbližšího dobře zásobeného butiku hodně daleko? Případně nechcete platit přemrštěné sumy za kvalitní materiál a dobře střižený model? Pak je čas vyzkoušet zásilkový obchod Quelle. Aktuální katalog Jaro/léto 2005 právě vyšel a lze si jej ZDARMA objednat např. na www,quelle.cz, telefonicky na tel. č.: 495 858 555 nebo na 498 508 555 nebo pomocí SMS (návod na objednání najdete na také www,quelle.cz ).

A pak se již můžete probírat lákavou nabídkou atraktivní, cenově příznivé módy pro každý věk i postavu. Potřebujete kostýmek do práce? Od mladistvých modelů pastelových barev až po osvědčenou černobílou klasiku si jistě vybere každá žena. Opominuto není ani spodní prádlo - ať dáváte přednost svůdným krajkám a rafinovaným střihům, nebo naopak pohodlným modelům na sport i denní nošení, objevíte zde pro sebe přesně to pravé.

Sportu se věnuje jak módní část katalogu s nabídkou pro ženy, muže i děti, tak i stránky se sportovním vybavením do domácnosti i pro sportovní aktivity na čerstvém vzduchu. Domácí trenažery, kompletní vybavení pro stolní tenis a také kolečkové brusle, skateboardy či kola poskytnou mnoho zábavy a aktivního odpočinku.

Právě se zařizujete? Nebo se vám již okoukalo současné zařízení vašeho bytu? Snadná pomoc! Quelle má široký výběr nábytku, bytových doplňků, osvětlení i textilu pro každý byt nebo dům. Novinkou jsou kompletní vestavné kuchyně včetně kuchyňských spotřebičů za velice zajímavé ceny.

Trávíte na zahradě nebo v dílně každou volnou chvilku? Pak jistě víte, že dobrý pomocník je k nezaplacení. A takových najdete v nabídce Quelle opravdu hodně - sekačky, vysavače na listí, provzdušňovače, zahradní pily, čerpadla, vrtačky, kotoučové pily, brusky, frézy, kompresory a další. Po práci přijde vhod odpočinek a k tomu se hodí některý z mnoha stylových kompletů zahradního nábytku. Zahradu si můžete ještě vylepšit například pergolami, stojánky a truhlíky na květiny či ozdobnými svítidly. To vše najdete v novém katologu.

Nejen milovníci technických vymožeností jistě ocení možnost nákupu kvalitní moderní elektrotechniky, bílé techniky i spotřebičů do domácnosti osvědčených značek Privileg a Universum, ale také třeba Bosch či Braun a dalších. Chladničky, kuchyňské přístroje, myčky, sporáky, šicí stroje či žehličky osloví především ženy, ale třeba kamery, domácí kina, DVD a video přehrávače, televize a Hi-Fi věže udělají radost celé rodině.

Objednat si z nového katalogu je hračka - písemně, telefonicky, faxem a 24 hodin denně 7 dní v týdnu také na www,quelle.cz nebo formou SMS za běžné tarify jednotlivých mobilních operátorů. Na webové stránce najdete nejen kompletní nabídku všech aktuálních katalogů Quelle, ale každý měsíc také speciální nabídku. Po stisknutí klávesy Q se objeví vybraný výrobek s bezkonkurenční slevou.

Každý měsíc od ledna do června také můžete soutěžit v naší SMS soutěži o nákupní poukázku v hodnotě 10 000 Kč ve znalosti názvů našich tradičních produktových řad. Slosování pak proběhne vždy na konci každého měsíce.

Vybrali jste si z katalogu Quelle, ale nemůžete zaplatit celou sumu najednou? Využijte tedy Q-Kartu - platební kartu MasterCard Elektronic, s níž můžete zaplatit zboží až za 75 000 Kč. Obdržíte ji zdarma bez zbytečných formalit a zakoupené zboží splácíte postupně měsíční splátkou již od 200 Kč.

Výběr článků

Načítám