Hlavní obsah

Nenechte se zmást Vánocemi na blátě, příchod sněhu by vás mohl nepříjemně překvapit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože současné počasí příliš velkou nadílku sněhu neslibuje, měli byste být na jeho nenadálý příchod připraveni. Pokud jste se smířili s tím, že bílou zimu letos jednoduše nezažijete, mohly by vás nenadálé přívaly nepříjemně překvapit.

Husqvarna

Článek

Nepodceňujte tedy včasné zakoupení vybavení, které vám úklid sněhu usnadní. Skvělým pomocníkem bude fréza z nové řady sněhových fréz Husqvarna. Řada 100, jejímž zástupcem je jednostupňová fréza ST 131, je ideální pro běžné uživatele, kteří potřebují odklízet sníh z úzkých prostor a preferují jednoduchou manipulaci.

Husqvarna

Řada 200 je určena pro uživatele, kteří potřebují odklidit sníh z rozsáhlejších ploch jakéhokoliv typu povrchu. Dvoustupňová fréza ST 224 umožňuje odhazování velkého množství sněhu na delší vzdálenost díky šneku, který nejprve nahrne sníh do stroje a poté jej vyhodí ven pomocí rychloběžného kola s lopatkami.

Husqvarna

Řada 300 je ideální pro majitele velkých pozemků, kteří potřebují odklízet sníh často a na profesionální úrovni. Perfektním strojem je dvoustupňová fréza ST 327 PT, vhodná i do náročných klimatických podmínek. Pásový systém pojezdu zajišťuje výbornou terénní dostupnost ve svahu a vysoký výkon i při odklízení těžkého a udusaného sněhu.

Nabídku najdete na www.husqvarna.cz

Výběr článků

Načítám