Hlavní obsah

Monika Bagárová ví, jak sladit chytré hodinky Huawei s každodenním outfitem

Novinky, Huawei Technologies s.r.o.

Skvělá zpěvačka, maminka a neposlední řadě krásná žena a inspirace mnoha žen. Kromě toho je Monika Bagárová ambasadorkou společnosti Huawei a také tváří kampaně, která prezentuje novinku od Huawei, luxusní chytré hodinky Watch GT 3 Pro. Monika nám prozradila, jak dokáže se svým nabitým programem držet krok, a přitom vypadat stále tak skvěle.

Foto: Lukáš Kimlička

Monika Bagárová ví, jak sladit chytré hodinky Huawei s každodenním outfitem

Článek

Nabitý den plný schůzek a do toho péče o dceru Ruminku. Monika dokáže zvládnout vše levou zadní. „Ruminka je pro mě prioritou, a proto je pro mě důležité, abych měla v rámci možností pracovní den efektivně zorganizovaný a vše na sebe navazovalo. V tom mi pomáhají i nové hodinky Watch GT 3 Pro. Jsou jako můj osobní asistent, kterého mám neustále po ruce, resp. na ruce. Prostřednictvím notifikací mi připomínají vše, co mě čeká a nemine. Nemusím tak neustále koukat do diáře nebo do telefonu,“ říká Monika.

Design na prvním místě

Tělo hodinek je vyrobené z nano tech keramiky a mají safírové sklíčko, které je nesmírně odolné vůči poškrábání či rozbití, a ve verzi s keramickým páskem i zlatou lunetu, která dodává hodinkám punc elegance. 24 oblouků na rámečku symbolizuje celý den a je tak svědkem úsvitu i západu. „Dlouho jsem hledala takové hodinky, které bych mohla nosit opravdu pořád. Vždy jsem měla pocit, že například před nějakou důležitou akcí musím své chytré hodinky sundat, protože by se mi nehodily k večernímu outfitu. Watch GT 3 Pro ani nevnímám jako hodinky, je to pro mě šperk, který s radostí nosím na svém zápěstí. Díky svému designu dokážou doladit každý outfit k dokonalosti, ať už jsem venku s Ruminkou na hřišti nebo v kombinaci s luxusními modely od Zoltána Tótha, jako to bylo při focení kampaně,“ říká Monika.

Monika Bagárová umí sladit hodinky Huawei se svým outfitemVideo: Huawei

Krása zevnitř i zvenku

Watch GT 3 Pro nejen monitorují vaše zdraví, ale také vám mohou připomínat drobné, ale důležité aktivity. Váš chytrý asistent také dohlíží na vaši pohodu po celý den. Nejenže vám připomene denní příjem vody, ale také pokud se v práci příliš stresujete, připomene vám, abyste byli pozorní a udržovali rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem a v neposlední řadě dohlížejí i na vás spánek. Hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro můžete používat libovolným způsobem a vždy se na ně můžete spolehnout. Mají baterii s dlouhou výdrží, která v keramické 43mm verzi hodinek vydrží až 7 dní a v titanové 46mm verzi až 14 dní.

Pořiďte si své HUAWEI Watch GT 3 Pro již teď a s dárkem

HUAWEI Watch GT 3 Pro 43 mm můžete pořídit za cenu od 10990 Kč společně s dárkem v podobě bezdrátových sluchátek HUAWEI FreeBuds Lipstick. Tento dárek bude k hodinkám až do 19. 6.

HUAWEI Watch GT 3 Pro 46 mm jsou v prodeji za cenu od 9490 Kč a až do 19.6. je získáte společně s dárkem v podobě hodinek Watch GT 2 o velikosti 46 mm.

Všechny verze hodinek je možné získat na e-shopu Huawei.

Výběr článků

Načítám