Hlavní obsah

Moderní žena ví, jak ušetřit čas – nákupy potravin on-line během pár minut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klára je jednou z moderních žen, které se dokázaly seberealizovat a své profesi věnují hodně času. I ona ale po náročném týdnu ráda relaxuje.

Tesco

Článek

Ve svém volném čase ráda navštěvuje kulturní akce, sportuje a jednou z jejích největších vášní je vaření. Ráda připravuje mexickou a italskou kuchyni. Její kuchařské umění je vyhlášené, ráda své přátele totiž pozve na dobrou večeři. Na přípravu takového posezení je ale zapotřebí čas, se kterým Klára, stejně, jako většina z nás, často bojuje. Vzhledem ke svému rychlému způsobu života tedy ráda zkouší nové a moderní technologie, které jí usnadňují život a šetří čas, kterého nemá nazbyt. V nedávné době jí tak velmi mile překvapila služba, díky níž si může během chvilky nakoupit potraviny přes internet. Z nabídky on-line položek si objedná vše, co ke svému kulinářství potřebuje. Zboží v rámci této služby pořídí Klára za stejné ceny a nákup jí řidiči Potravin on-line doručí již během druhého dne až k jejím dveřím. Služba objednávání nákupů přes internet funguje v České republice již druhým rokem a Klářina domácnost je vždy dobře zásobena i pro nečekanou návštěvu. Čas, který díky službě uspoří, věnuje Klára svým koníčkům a více času má i na vyhledávání nových receptů.

Tesco

Službu Potraviny on-line, kterou zajišťuje společnost Tesco, již využívá přes 125 000 registrovaných zákazníků. Přidejte se mezi ně i vy. Více informací naleznete na www.itesco.cz

Výběr článků

Načítám