Hlavní obsah

Liberecký veletrh Educa začíná

Novinky, EDUCA 2010 JOBDAYS LIBEREC

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte školu či nové zaměstnání? Pak si nenechte ujít veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí EDUCA 2010 JOBDAYS LIBEREC, který začíná ve čtvrtek 21. října, v Tipsport areně. Liberecká multifunkční hala se již tradičně promění na tři podzimní dny v jedno velké náborové a vzdělávací centrum.

Článek

Dozvíte se, kde a jak hledat zaměstnání, kde získat kvalitní a praktické informace o podmínkách na trhu práce, o možnostech proškolení a rekvalifikace, o studiu, stážích a vzdělávacích programech nebo jak uspět při přijímacích řízeních. Čekají Vás nabídky nejen z Liberce a okolí, ale i z celé České republiky a díky mezinárodní spolupráci Vám veletrh také představí možnosti zprostředkování zaměstnání či studia v zahraničí.

Vstup na veletrh je, jako ve všech předchozích ročnících, pro všechny návštěvníky zdarma. I v letošním roce zajistili pořadatelé ve spolupráci s Dopravním podnikem města Liberce, a.s. dopravu zdarma z centra města přímo k Tipsport areně. V době konání veletrhu (čtvrtek a pátek od 9 do 18 hodin, sobota od 9 do 16 hodin) můžete využít bezplatné dopravy linkou MHD č. 17, která od letošního září jezdí v pravidelných intervalech mezi terminálem na Fügnerově ulici a novou zastávkou přímo u Tipsport areny.

Čtvrtý ročník veletrhu, který se za dobu své existence stal nenahraditelným informačním zdrojem v oblasti vzdělávání a pracovního trhu, opět nabídne prezentace vystavovatelů z řad středních i vysokých škol, vzdělávacích institucí a společností nabízejících volné pracovní pozice. Pro letošní ročník hlásí pořadatelé 36 vystavujících firem a institucí, osm desítek přihlášených škol a vzdělávacích zařízení a více než 1.000 pracovních nabídek. Kromě nich Vás čeká i bohatý doprovodný program v podobě přednášek a seminářů v několika připravených sálech a kulturní vystoupení na pódiu na ploše Tipsport areny.

Výběr článků

Načítám