Hlavní obsah

Lepidla zdarma pro moderní zdění s KM Betou

Novinky, KM Beta a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdění, omítání, či jednoduché opravy zvládnete bez problémů, pokud využijete nabídku lepidel, malt, stěrek či omítek z nabídky největšího českého výrobce stavebních hmot KM Beta. Bezplatná pomoc odborníků firmy navíc celý proces výrazně usnadní.

Spoj mezi řady zdiva tvoří lepidlo PROFIMIX

Článek

Nabídka výrobků PROFIMIX úzce navazuje na stávající sortiment společnosti KM Beta a zahrnuje cementové potěry, zdicí malty, lepicí hmoty, stěrkovací hmoty, dále jádrové a štukové omítky a tepelně izolační malty a omítky. Všechny výrobky PROFIMIX jsou vyrobeny s využitím prvotřídních surovin, především z vysoce kvalitního křemičitého písku z vlastní pískovny v lokalitě zvané „Moravská Sahara“.

PROFIMIX výrobky

Zdění po všechny materiály

Zdicí malty PROFIMIX se hodí pro zdění obvodového, nosného i výplňového zdiva a příček. Při rozhodování o volbě konkrétního výrobku z nabídky PROFIMIX bude hrát roli nejen vybraný stavební systém, ale také typ zdicích prvků. Například u broušených pálených prvků budete pro zdění potřebovat lepidlo, zatímco u nebroušených klasickou maltu. Obdobně je to také u vápenopískového systému, kde jsou rozměry prvků opět upraveny do dvou variant: pro klasické a pro tenkovrstvé zdění. Důležité je, že KM Beta nabízí lepidla ZDARMA pro systémy Sendwix a Profiblok, pokud tedy zdíte z těchto špičkových materiálů, získáváte potřebný spojovací materiál bezplatně.

PROFIMIX výrobky

Další podrobnosti na kmb-profimix.cz

Výběr článků

Načítám