Hlavní obsah

Kupte si nemovitost v Dubaji přímo v Česku a získejte k tomu pobyt v 5* hotelu zdarma

Komerční článek

Strategická poloha města i uvolněná daňová pravidla. I to je jeden z důvodů, proč Češi kupují nemovitosti v Dubaji. Nemovitosti jsou zde dokonce levnější, než v České republice a klienti bez znalosti angličtiny mohou díky realitní kanceláři Platinum Square Real Estate komunikovat ve svém rodném jazyce.

Foto: Platinum Square Real Estate

Platinum Square Real Estate

Článek

Pokud hledáte výhodnou investici do nemovitostí, Dubaj je pro vás tím pravým místem. Jak uvedl Ing. Dávid Lehotský, Dubaj získal ocenění za nejlepší hodnocenou destinaci v soutěži na Tripadvisor. Investory bude jistě zajímat studie společnosti Airbnb, podle které se město umístilo na prvním místě jakožto nejziskovější město na světě. Dodává, že v roku 2022 přišlo do Dubaje 14,36 mil. turistů a Spojené arabské emiráty mají pro rok 2023 předpoklad růstu ekonomiky o 7,5 až 8 %.

Když sečteme zkušenosti konatelů v realitním byznysu, dostaneme přes 70 let zkušeností. Samotná Ing. Natálie Lehotská pracovala na vysokých manažerských pozicích u developerů a zná realitní trh i ze zákulisí, a to nejen to, co developeři učí realitní makléře na školeních. A jak sama říká, realitní makléři se v Dubaji často mění a s její společností si můžete být jisti, že se budete mít na koho obrátit i po několika letech, a to i v českém jazyce. Máme investory, kteří s námi reinvestují i 2,3 miliardy Kč. Jednatelé jsou pravidelně zváni na přednášet o realitních a byznysových trendech po celém světě. Na základě našich dlouholetých zkušeností bychom poradili hlavně se nespoléhat pouze na prodejní tým developerů, protože ti sledují hlavně splnění jejich měsíčního cíle v daných projektech, ale ne vždy nabídnou to nejlepší pro klienta.

Foto: Platinum Square Real Estate

Platinum Square Real Estate

Dokončení některých projektů trvá i 12 let. Tedy pokud si koupíte nemovitost, která je aktuálně v procesu 2 roky, může trvat klidně dalších 10 let, než se dokončí.

Mnoho lidí tyto detaily nezná a zároveň bohužel většina českých agentur propaguje pouze tyto projekty. Je lepší si vybrat stabilního místního partnera na trhu, který navíc dostává pravidelná ocenění. K takovému partnerovi se klienti s důvěrou vracejí a taktéž zná místní trh, budoucí projekty a dokáže klientovi pomoci i v budoucnosti a při problémech.

Vízy jednatelky bylo nabízet komplexní služby, které zahrnují nákup a prodej nemovitostí, jejich správu a pronájem, development, projektování bytů, zakládání společností a vybavovaní víz, směnu kryptoměn a investiční poradenství.

Foto: Platinum Square Real Estate

Tým Platinum Square Real Estate v Dubaji

Díky každoročnímu ocenění mezi nejúspěšnějšími kancelářemi v Dubaji máme v nabídce exkluzivní nemovitosti, které lze zakoupit pouze u nás. Dále poskytujeme také správu pronájmů, díky čemuž máme přístup k údajům a můžeme tak lépe porovnávat jednotlivé lokality. Jako jediná Dubajská agentura pořádáme po celé ČR prodejní eventy a pokud si zarezervujete nemovitost, tak získáte bezplatný pobyt v 5* hotelu v Dubaji na 4 dny.

Bezplatnou registraci na akci v hotelu Marriott v Celnici ve dnech 18. a 19.4.2023 můžete provést ZDE.

Výběr článků

Načítám