Hlavní obsah

JAK UŠETŘIT při koupi pily a jiné zahradní techniky?

Komerční článekInternet Mall

Zdá se vám nezvyklé nakupovat pilu, sekačku nebo elektrické nářadí na internetu? Je to rychlejší a jednodušší, než si umíte představit. A navíc zde zboží koupíte za nižší ceny než v kamenných obchodech, ušetřit tak můžete až několik tisíc korun.

Foto: Denisa Motáčková
Článek

Hobbyexpert.cz je specializovaný obchod, který si klade za cíl šetřit čas a peníze svým zákazníkům. Nabízí široký výběr zahradní techniky a elektrického nářadí. Naleznete zde na jednom místě všechny renomované značky, které působí na českém trhu.

Otevření tohoto nového internetového hobby obchodu posunulo nabídku a služby v tomto segmentu o krok dál. Součástí je také specializovaný obchod sekačky.cz , kde nyní navíc probíhá velký podzimní výprodej sekaček. V sezóně jsou ceny nejvyšší, tak proč čekat s koupí na jaro.

Hobbyexpert.cz jako součást komplexních služeb svým zákazníkům nabízí mimo jiné také odborné poradenství a možnost splátek na dálku. To vše zdarma. Smlouvu o úvěru podepíšete doma při převzetí zboží. Pilu nebo sekačku Vám samozřejmě přivezou bez příplatku až domů, a to po celé ČR. Ihned po objednání zboží jste kontaktováni a je dohodnut přesný termín dodání dle Vašich požadavků.

Oba obchody jsou součástí internetové nákupní galerie Mall.cz , která je v současné době největším prodejcem na českém internetu a sdružuje pod sebou síť specializovaných obchodů.

Výběr článků

Načítám