Hlavní obsah

Ikonický Harley-Davidson za bezkonkurenční cenu

Komerční článekHarley-Davidson

Splňte si s letošním jarem sen o motocyklu Harley-Davidson. Díky programu Easy Ride máte šanci získat model Street 750 za neuvěřitelných 172 809 Kč nebo servis zdarma na 2 roky pro modely řady Dyna a Sportster o obsahu 1200 cm³.

Harley-Davidson nyní přichází se zajímavým programem Easy Ride.

Článek

Pokud jste vždy snili o motocyklu ve vlastní garáži, přichází nyní ten pravý čas si sen splnit. Ikonická motocyklová značka Harley-Davidson připravila se začátkem letošní moto sezóny speciální program Easy Ride, díky němuž jsou motocykly značky dostupnější než kdykoli dříve.

Low Rider S

Harley-Davidson Street 750, který patří do temné modelové řady Dark Custom a jež je určen mladším zákazníkům, je nyní k mání za neskutečných 172 809 Kč včetně DPH. Pokud však míříte trochu výš a sníte o větším stroji, můžete získat při koupi jakéhokoliv motocyklu řady Dyna nebo Sportster o obsahu 1200 cm³ servis na 2 roky zdarma. Takže vaši jedinou starostí pak už bude jen tankování benzínu.

Low Rider S

„Našim cílem je dopřát radost z jízdy i neopakovatelný zážitek v sedle Harley-Davidson skutečně každému, proto přicházíme s limitovaným programem Easy Ride. Stačí si jen vybrat,“ říká Michal Fric, Marketing Manager Harley-Davidson pro střední a východní Evropu.

Low Rider S

Konkrétní podmínky o programu Easy Ride naleznete na harley-davidson.cz nebo v jednotlivých dealerství Harley-Davidson po celé ČR.

Low Rider S

Low Rider S

Výběr článků

Načítám