Hlavní obsah

Hledáte vybavení pro váš byt či dům a nechcete zbytečně utrácet? S nákupem přes Tipli vždy ušetříte

Komerční článekTipli

Čeká vás zařizování a vybavování vašeho vysněného domova nebo prostě jen chcete nějakou změnu a přemýšlíte nad tím, jak vše zrealizovat a neutratit při tom všechny svoje našetřené finanční prostředky? Není nic snazšího, než si vše pořídit přes Tipli. Tento portál nabízí nejen velké množství slev, ale ještě vám část utracených peněz vrátí zpět.

Tipli s.r.o.

Článek

Jak Tipli funguje?

Tento portál sdružuje velké množství e-shopů, v nichž můžete pořídit vybavení do jakékoli místnosti vašeho domu či bytu za velmi lákavé ceny. Jako bonus můžete získat cashback. Jedná se o vrácení části peněz, které utratíte při nákupech přes Tipli. A co pro to musíte udělat? Je to jednoduché. Postačí, když se na Tipli zaregistrujete a pak přes něj zamíříte do obchodu, který nabízí potřebný nábytek, bytové doplňky a další výbavu. Pak už nakupujete tak, jak jste v e-shopech zvyklí. Jakmile své zboží zaplatíte a obchodník váš nákup potvrdí, bude vám příslušná částka připsána na váš účet. Je to snadné, tak neváhejte a pořiďte si třeba kuchyň snů.

Když kuchyň, tak i s vybavením a bez zbytečného utrácení

Pokud hledáte nábytek s nadčasovým designem, který doplníte o stylové dekorace, tak s Tipli zamiřte do e-shopu společnosti Butlers. Právě zde můžete využít cashback. A co na vás v obchodě čeká? Kromě nábytku jsou to i doplňky do každé místnosti, díky nimž ožije nejen vaše kuchyně. Každý jednotlivý kousek, který zde objevíte, má nejen originální design, ale také nabízí dokonalou kvalitu. Pokud vás cokoli z nabídky e-shopu osloví, neváhejte a daný kousek objednejte, nakupujete přeci přes Tipli, tudíž s cashbackem a ten je zárukou vrácení části peněz.

Tipli s.r.o.

Dalším e-shopem, v němž se můžete porozhlédnout a objednat si zde cokoli do kuchyně a dalších místností, je Asko nábytek. I zde můžete využít cashback od Tipli, ale pouze v případě, že se do obchodu přes tento portál přepnete. Díky ušetřeným financím si zde můžete dopřát i další zajímavé kousky pro dům i zahradu.

Kvalitní nádobí i moderní spotřebiče pořídíte také s cashbackem

Kuchyni nedělá jen nábytek, ale také vybavení určené pro přípravu a servírování pokrmů.

Každý kuchař, ať už je zkušený více či méně, ví, že pro dokonalé vaření jsou potřeba nejen dobré a čerstvé suroviny, ale také dokonalé a kvalitní nádobí. To nabízí kuchyňská značka Tescoma. Vybrat si zde můžete jak hrnce, plechy, kastroly či pánve, tak i nádobí, příbory, skleničky a celou řadu dalších drobností a vychytávek, jež zkrátka do kuchyně patří. A proč právě Tescoma? Tato značka se pyšní širokým sortimentem kuchyňského nádobí, domácích spotřebičů, nářadí i pomůcek ve velmi dobré kvalitě a za přijatelné ceny. A pokud chcete při nákupu šetřit ještě více, rozhodně do e-shopu zavítejte přes portál Tipli, protože i zde můžete uplatnit, kromě celé řady slev, i cashback.

Výběr článků

Načítám