Hlavní obsah

Hledáte nejlepší myčku na nádobí? Zaměstnejte mistra světa v úsporném mytí!

Novinky, BSH domácí spotřebiče s.r.o.

Myčky Bosch nové řady ActiveWater Eco jako jediné na světě perfektně umyjí vaše nádobí v pouhých 6,5 l vody. Ušetří vám vodu, peníze i čas!

Článek

Myčky v našich kuchyních už dávno zdomácněly. Volný čas je stále vzácnější a není nutné trávit ho u dřezu s chladnoucí vodou, když je po ruce šikovný pomocník.

Jedním z nejdůležitějších faktorů při výběru nové myčky je spotřeba vody. Ve srovnání s ručním mytí nádobí pod tekoucí vodou vám zaručí úsporu valná většina myček, umýt nádobí v pouhých 6,5 l vody však dokáží jen myčky Bosch nové řady ActiveWater Eco!

V hledání nejefektivnější úspory jsme se nezastavili u pouhé redukce množství použité vody. Myčky ActiveWater Eco díky systému ActiveWater využívají doslova každou kapku vody a díky tomu dosahují zcela převratné výkonnosti. Pouhých 6.5 litrů vody dokážou proměnit na neuvěřitelných 4 100 litrů! Během jediného mycího cyklu tak myčky dokonale umyjí až 13 sad nádobí.

Další unikátní inovací myček řady ActiveWater Eco je například teleskopická příborová zásuvka Vario na ukládání příborů, která umožní mytí až 13 jídelních souprav. AquaSenzor zase pomocí infračerveného paprsku kontroluje míru znečištění nádobí a spolu se senzorem naplnění zajišťuje maximální mycí výkon a dokonalou čistotu nádobí při nejnižší spotřebě vody i energie.

Více zde

Výběr článků

Načítám