Hlavní obsah

Fio banka pořádá zdarma investiční semináře

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Fio banka ve své nové reklamní kampani s Jakubem Kohákem upozorňuje na nesmyslnost placení poplatků za běžné bankovní služby. Kromě výhodných bankovních produktů nabízí také možnost, jak se zdarma naučit investovat a vyhnout se investičním žralokům – pořádá po celé ČR bezplatné semináře z oblasti kapitálových trhů.

Fio banka pořádá zdarma investiční semináře

Článek

Fio banka ve spolupráci s českou burzou RM-SYSTÉM pořádá již 20. cyklus bezplatných investičních seminářů, které probíhají do konce června ve více než 50 městech po celé České republice. Účast ve Škole investování je zdarma, stejně jako přihlášení na semináře. Jedinou podmínkou je registrace prostřednictvím internetových stránek Fio banky, popřípadě české burzy RM-SYSTÉM.

Pro úplné nováčky v oblasti investování je připraveno oblíbené téma s názvem „Základy investování na kapitálovém trhu“, kde je na programu seznámení s fungováním trhu a jeho principy, včetně ukázek z praxe. Navazující seminář pro mírně pokročilé investory má název „Obchodování na zahraničních burzách“ - tento typ semináře byl loni zařazen do Školy investování nově, přičemž ihned zaznamenal pozitivní ohlas ze strany klientů i nových zájemců o investování. Zkušeným investorům je poté věnováno téma „Efektivní krátkodobé obchodování v praxi“, které se zabývá pojmy jako finanční páka, margin a short sale.

Fio banka jakožto největší český online broker nabízí zájemcům o investování i další služby, které jim pomáhají proniknout do světa kapitálových trhů. Na svých stránkách uveřejňuje investiční zpravodajství z českých i světových trhů. Investorům poskytuje bezplatné aplikace e-Broker a Smartbroker včetně demoverzí, kde je možné vyzkoušet si investování nanečisto, nebo nabízí službu osobního makléře, který trvale pečuje o klientovy investice.

Výběr článků

Načítám