Hlavní obsah

Egypt – ráj pro každého, kdo si rád užívá

Novinky, Blue Style

Egypt je zemí, ve které se snoubí dávná historie dob faraonů s moderní civilizací. Učaruje každého návštěvníka nejen tajemstvím obklopenými pyramidami, ze kterých se tají dech, ale i bohatou historií a především nekonečným podmořským světem, kde lze spatřit stovky druhů rybek, korálů, podmořských jeskyní a vraky lodí.

Foto: Blue Style

Marsa Alam

Článek

Představujete si ideální dovolenou na překrásné pláži s lahodným drinkem v ruce nebo raději preferujete aktivní odpočinek spojený s poznáváním zajímavých míst a získáváním nezapomenutelných zážitků? Ať už je vaše odpověď jakákoliv, oblíbená letoviska Hurghada nebo Marsa Alam jsou pro vás ta správná volba. Komfortní hotely vás rozmazlí svými kvalitními službami a místní gastronomické speciality si okamžitě zamilujete. Obě letoviska jsou také ideálním výchozím bodem pro výlety. Objevte krásy a tajemství města Luxor, vydejte se na lodní výlet, během kterého budete mít možnost spatřit hejna delfínů nebo se vypravte do pouště a zažijte adrenalin během jízdy na čtyřkolkách či velbloudech. Během jízdy můžete obdivovat krásná zákoutí egyptské pouště až do večerních hodin a závěrem si vychutnat romantický západ slunce nad písečnými dunami. Takový výlet stojí opravdu za to!

Foto: Blue Style

„Egypt je jedna z nejoblíbenějších destinací. Dlouhodobě zde spolupracujeme s největšími hotelovými řetězci a nabízíme jen kvalitní a prověřené hotely, spoustu z nich dokonce exkluzivně. Není proto divu, že se sem s naší cestovní kanceláří mnoho klientů pravidelně vrací,“ říká Lenka Pátek, obchodní ředitelka CK Blue Style.

Hotel leží na klidném místě v letovisku Marsa Alam. Na tomto místě jsou ideální podmínky pro potápění a šnorchlování. Klienti si mohou vybrat ze široké nabídky sportovních aktivit, relaxovat na pláži nebo v krásném areálu. Hotelová zahrada nadchne každého. Ti, kteří cestují bez dětí, se mohou ubytovat v části hotelu, která je určena pouze pro klienty starší 16 let. Během pobytu tak nebudete rušeni dětským křikem a skotačením.

Foto: Blue Style

Třetím místem vhodným pro dovolenou je Sharm El Sheikh, letovisko, jež se nachází v nejjižnějším cípu Sinajského poloostrova, který je pomyslným mostem mezi Afrikou a Asií. Tak jako i jinde v Egyptě, tak i zde je to ráj pro potápěče a milovníky šnorchlování. Příjemné je zde i počasí, neboť převážná část Sinaje je pokryta pouští, je pro něj typické subtropické podnebí. Horké a prosluněné dny střídají příjemně chladivé večery a noci plné hvězd. Pokud zde budete trávit spoji dovolenou, rozhodně byste si neměli nechat ujít návštěvu kavárny Fersha, takové místo jste skutečně ještě neviděli.

Foto: Blue Style

Výběr článků

Načítám