Hlavní obsah

Dovolená v Itálii - chceme ubytování v přírodě, wi-fi a výhodnou cenu

Novinky, CK Italieonline s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Itálie je již tradičně jednou z nejvděčnějších prázdninových destinací českých turistů. Především pro rodiny s dětmi je tato země ideálním místem pro strávení pohodové letní dovolené.

Lignano Sabbiadoro

Článek

Itálie je vyhledávaným cílem nejen pro čisté písečné pláže, pěkné ubytování a kvalitní služby za přijatelné ceny, ale také pro velmi dobrou dostupnost. Vždyť na nejbližší pláže v letovisku Lignano Sabbiadoro dorazíte autem z Prahy již za 8 hodin pohodlné jízdy po dálnici.

Camping Pino Mare Lignano

Dovolená v klidu a zeleni přímo u pláže

Dávno pryč jsou 90. léta, kdy většina rodin trávila svou dovolenou u moře v panelových domech za velmi nízké ceny. Od té doby se požadavky cestovatelů výrazně změnily a je třeba dodat, že Italové na to uměli velmi rychle zareagovat. V poslední době klienti vyhledávají kvalitní apartmány ve vilových osadách s množstvím zeleně, bazény a vyžitím pro děti. Typickým příkladem jsou kempy s tzv. mobilními domky (mobilhome), což jsou vlastně kompletně zařízené domečky s vlastním příslušenstvím, klimatizací a předzahrádkou. Výhodou tohoto typu ubytování je, že každý klient má k dispozici určitou míru soukromí a v kempu nalezne i vše potřebné pro rodinnou dovolenou (od marketu, přes bar, restauraci, bazény, posilovnu, vyžití pro děti i dospělé až po plážový servis a wi-fi připojení k internetu). Další nespornou výhodou dovolené v mobilhome je i klid v kempu - nejezdí zde auta a proto můžete nechat své ratolesti bez obav pobíhat okolo domečku. V mnoha kempech jsou pro děti organizovány i zábavné animační programy. CK Italieonline - jedna z největších CK, které se specializují na Itálii, nabízí pobyty v těchto kempech již od cca 6.000,- Kč za týden a celou rodinu. Zde si můžete zobrazit nabídky ubytování v kempu.

Camping Pino Mare Lignano

Další variantou pro strávení pohodové dovolené v Itálii je ubytování ve villaggiích. Většinou se jedná o vilový komplex apartmánů s bazénem, kdy každá vilka má i vlastní zahrádku, kde můžete např. posedět u oběda nebo ugrilovat něco k večeři. Apartmány mívají až tři ložnice a není tedy problém ubytovat i dvě rodiny s dětmi v jednom apartmánu a dosáhnout tak velmi příznivé ceny. Jednou z nejoblíbenějších prázdninových lokalit je severoitalské letovisko Caorle, kde lze pořídit týdenní pobyt ve vilce se zahrádkou a bazénem pro celou rodinu již od 16 tis.  Kč.

Camping Pino Mare Lignano

Připojení k internetu i na dovolené? Ano, tak tráví dovolenou téměř každá třetí rodina.

Podle informací Evy Veselé z CK Italieonline stále roste podíl klientů, kteří hledají ubytování s připojením k internetu. I pro tyto klienty máme širokou nabídku ubytovacích zařízení s internetem zdarma. Rodiče tak mohou v klidu pracovat na zahrádce apartmánu a přitom sledovat děti, které si hrají u bazénu. Přehled ubytování v Itálii s wi-fi.

Camping Pino Mare Lignano

Jak se slevami a last minute nabídkami? Chybí Dánové, ceny ubytování jdou dolů.

S ohledem na letošní výrazný pokles rezervací klientů ze Skandinávie doporučujeme využít přechodně snížených cen ubytovacích zařízení (především v období června a července). Pro vyplnění těchto volných termínů, jsme pro vás připravili nabídku ubytování se slevou 15-25%.  Pokud chcete ušetřit a užít si trochu klidu, nedoporučujeme vybírat termín dovolené v srpnu. To je totiž období, kdy jsou v Itálii celozávodní dovolené, všichni vyrazí k moři a ceny ubytování rostou i o 100%. Aktuální nabídku last minute a  pobytů zlevněných až o 25% naleznete zde.

Výběr článků

Načítám