Hlavní obsah

Chcete ušetřit šest dnů ročně? Nakupujte potraviny on-line

Přemýšleli jste o tom, kolik času nám během roku zabere nakupování? Průzkum společnosti Tesco ukázal, že nákupům potravin věnujeme týdně bezmála tři hodiny. Za rok tak strávíme za nákupním vozíkem téměř šest dnů. Poradíme vám, jak tento čas ušetřit.

Chcete být více s rodinou? Šetřete čas nakupováním potravin on-line

Článek

Současná zrychlená doba vede k tomu, že musíme pečlivě zvažovat, jak budeme trávit své volné chvíle. Pokud bojujete s nedostatkem času, ušetřit vám ho pomůže služba Tesco Potraviny on-line, která vám doručí kompletní nákup bez námahy až ke dveřím.

O čerstvost a kvalitu potravin se nemusíte obávat. Pracovníci služby Tesco Potraviny on-line vybírají zboží stejně pečlivě, jako by je kupovali pro sebe.  Díky tomu obdržíte ty nejlepší a nejčerstvější produkty, které se v obchodě nacházejí. Vaším úkolem je pouze naplnit virtuální košík tím, co vám doma právě chybí. Vozy společnosti Tesco navíc potraviny chladí a mrazí i během dovážky, proto si můžete objednat i čerstvé maso či mražené výrobky.

Služba Tesco Potraviny on-line je aktuálně dostupná pro více než 4 miliony obyvatel České republiky v Praze, Brně a celé řadě dalších lokalit. Standardní cena za pohodlné doručení nákupu až domů se pohybuje mezi 49 Kč a 99 Kč. K prvnímu nákupu navíc nyní Tesco nabízí slevu až do výše 500 Kč. A to už stojí za vyzkoušení!

Výběr článků

Načítám