Hlavní obsah

Čerstvé a kvalitní potraviny chutnají lépe

V dnešní době se stále víc klade důraz na kvalitu. A to platí dvojnásob u jídla. Trend je v posledních letech takový, že lidé dávají přednost tuzemským dodavatelům či regionálním výrobkům. Ovšem kde takové produkty sehnat?

ilustrační obrázek

Článek

Za chutným českým chlebem nebo poctivou šunkou z českého masa už nemusíte pořádat výpravy po zapadlých krámcích. Vlastní pečivo i masné výrobky pod jednou střechou najdete jedině v obchodním řetězci hypermarketů Globus.

Pekařské pochoutky tu připravují podle vlastních receptur, jejichž základem jsou samozřejmě jen ty nejlepší suroviny. Mouku dodávají regionální mlynáři, žitný kvas připravují pekaři. Také mák a šlehačka pocházejí výlučně od českých a moravských dodavatelů.

Tradiční řemeslnou výrobu a osvědčené postupy používají v hypermarketech Globus  také profesionální řezníci. Pod jejich rukama se tu hovězí a vepřové maso výhradně z českých chovů mění v ty nejlahodnější uzeniny a další masné výrobky. Pečlivě vybíraní a ověření tuzemští dodavatelé hovězího a vepřového masa mají nepřekonatelnou výhodu malých přepravních vzdáleností. Maso tak nemusí nikam dlouze putovat a je vždy zaručeně čerstvé.

Sečteno, podtrženo, když chcete kvalitní české potraviny vyráběné tradičními postupy, navštivte hypermarkety Globus Pečivo a uzeniny z jejich vlastních pekařství a řeznictví nejen mnohem lépe chutnají, ale navíc máte jistotu čerstvosti. Je přece dobré vědět, co jíte.

Výběr článků

Načítám