Hlavní obsah

Bezpečnostní veletrhy IDET a PYROS/ISET se otevírají veřejnosti

Novinky, Veletrhy Brno, a.s.

Po dvou letech bude patřit Brno opět bezpečnosti, a to dvojici veletrhů IDET a PYROS/ISET. Letošní novinkou je spojení veletrhů do stejného termínu. To znamená, že poprvé si mohou návštěvníci prohlédnout IDET bez omezení – nepočítáme-li bezpečnostní rámy, které jsou u podobných akcí nutností.

bezpečnostní veletrh

Článek

Po dvou letech bude patřit brněnské výstaviště opět bezpečnosti – konkrétně dvojici veletrhů IDET a PYROS/ISET. Novinkou oproti předchozím ročníkům je spojení veletrhů do stejného termínu. Pro návštěvníky to znamená, že poprvé ve dvacetileté historii veletrhu IDET si mohou prohlédnout expozice vystavovatelů bez omezení – nepočítáme-li  bezpečnostní rámy, které jsou u podobných veletrhů nutností. Cena vstupného je 260 Kč, po registraci na webových stránkách pak 160 Kč.

Veletrh IDET proběhne ve znamení oslav dvacátého výročí existence Armády ČR a proto bude v Brně i to, co se dá běžně shlédnout pouze na Pražském hradě či při oficiálních státních návštěvách. Další atraktivní expozicí bude tzv. Legiovlak, kterým se prezentuje projekt Legie 100.

Na veletrhu PYROS/ISET  se návštěvníci mohou seznámit s technikou a službami ze tří oblastí, a to požární, bezpečnostní a policejní.

Veletrhy IDET a PYROS/ISET zahajují na brněnském výstavišti dnes a probíhají do pátku 24.5. Mezinárodního veletrhu obranné a bezpečnostní techniky IDET se zúčastní 299 firem z dvaceti pěti zemí, účastníků Mezinárodního veletrhu požární a bezpečnostní techniky a služeb PYROS/ISET je pak rovná stovka z 18 zemí.

Výběr článků

Načítám