Hlavní obsah

4 tipy, jak si nejlépe vychutnat letošní mistrovství světa ve fotbale

Komerční článek

Pokud patříte mezi nadšence, kteří si užívají takřka měsíc fotbalového svátku do posledního dechu, tak si rozhodně nenechte ujít tento článek. Máme pro vás hned několik speciálních tipů, jak si letos můžete užít mistrovství světa ve fotbale v nezapomenutelné atmosféře!

Foto: Adobe Stock

4 tipy, jak si nejlépe vychutnat letošní mistrovství světa ve fotbale

Článek

1/ Vyrazte s přáteli na hory

Naprostým unikátem letošního mistrovství je místo i načasování – půjde o první MS ve fotbale v kategorii dospělých konající se v arabské zemi a zároveň první šampionát, který se odehraje mimo tradiční termín mezi červnem a červencem. Kvůli vysokým teplotám, které v Kataru panují v letních měsících, se turnaj odehraje letos poprvé mezi listopadem a prosincem. Vyrazte proto s přáteli na hory a užijte si originální víkend, kdy můžete střídavě fandit a během volných chvil chodit lyžovat. Na takovou událost nikdy nezapomenete!

2/ Vsaďte si něco absolutně unikátního

Přestože letos na šampionátu chybí česká reprezentace, sázet se dá na celkového vítěze, na nejlepšího střelce i na to, kdo třeba nasbírá nejvíce asistencí. Kromě standardních sázek však Sazkabet nově umožňuje vsadit také na netradiční příležitosti a fanouškům nabízí speciální výběr. V rámci speciálních sázek si tak můžete tipnout třeba na nejrychleji udělené karty, počet karet v zápase, nejrychlejší hattrick, že padne gól přes polovinu hřiště nebo jestli bude pokořen věk nejmladšího střelce gólu.

3/ Jedinečná příležitost navštívit Katar

Může se to zdát jako nadsázka, ale kdy jindy budete mít takovou příležitost navštívit Katar? Možná je načase udělat něco bláznivého a dopřát si životní zážitek výletem na Mistrovství světa a fandit přímo na stadionu. Výhodou je, že let z České republiky netrvá příliš dlouho a zároveň je spousta cestovních kanceláří, které umějí zařídit vstupenky a letenky i na poslední chvíli! Využijte možnosti poznat arabskou zemi a prožít jedinečné dobrodružství spojené s milovaným fotbalem.

4/ Fotbalový duel doma

Upravte svůj byt na dokonalou VIP lóži s oblíbeným pitím a občerstvením, vybranými hosty a v barvách země, které fandíte. Obchody a e-shopy nabízejí obrovskou škálu doplňků a tematických dekorací, kterými se rázem přenesete přímo na fotbalovou tribunu, ovšem z domácího pohodlí. A zahrajte si i sami: Sazka si pro všechny milovníky fotbalu připravila speciální online los Fotbalový duel, se kterými se můžete během zápasu pobavit a ještě vyhrát. Výhodou vlastního zázemí je, že můžete zápasy sledovat nonstop a nic vám neuteče.

Hraj s rozumem | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.

Výběr článků

Načítám