Hlavní obsah

10 důvodů k úsměvu aneb jak si užít vánoční nakupování v klidu a pohodě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nervózní lidé, dopravní zácpy a všudypřítomný stres. To rozhodně nesplňuje představu o předvánočním času klidu a pohody. Pokud vás vše výše jmenované tak trochu děsí, máme pro vás tip. Najděte si cestu do Premium Outlet Prague Airport (POP), kde zažijete opravdovou vánoční pohodu, která vám vykouzlí úsměv na tváři.

Premium Outlet Prague Airport

Článek

1. Cestou do POP se nebudete stresovat v kolonách

Outletové centrum se nachází 30 minut jízdy z centra města. Díky dopravní dostupnosti se můžete snadno vyhnout všudypřítomným zácpám.

2. Na krytém parkovišti s 2 400 místy vždy bez problému zaparkujete.

Velká parkovací zóna poskytuje možnost parkování pro každého návštěvníka, a to zcela zdarma.

3. Okouzlí Vás Vánoční výzdoba a uličky ve stylu staré Prahy.

Nejkrásnější nákupní centrum v Čechách Vám učaruje unikátní architekturou připomínající uličky staré Prahy i nečekaně třpytivou vánoční výzdobou, která svítí teplem i něhou.

Premium Outlet Prague Airport

 4. Nadchne Vás padající sníh u osmimetrového vánočního stromečku

V POP jako v jediném nákupním centru v Praze chumelí. Zastavte se u osmimetrového stromku, nechte na sebe padat vločky sněhu, udělejte si selfíčko a něco si přejte.

Premium Outlet Prague Airport

5. Díky velkorysému prostoru se nebudete tlačit ve frontách

Velká nákupní plocha o rozloze 20 tisíc metrů čtverečních obchodní plochy, široké nákupní uličky a náměstíčka zaručují natolik velkorysý prostor, že se nikdy nebudete tlačit v davu nakupujících.

6. V 70 obchodech s více než 200 značkami vyberete dárky pro celou rodinu

V POP splníte každé přání – dospělým i dětem. Nakoupit můžete u Nike, Adidas, Pepe Jeans, United Colours of Benneton, Time Out, Lacoste, Gant, Rip Curle, Salamander, Lee Cooper. Luxusnější dárky najdete u Fendi, Gucci, Pinko, Burberry, Hugo Boss nebo u Swarovski a Preciosa. Nejmenší si přijdou na své v hračkářství Hamleys.

Premium Outlet Prague Airport

7. Nakoupíte dvakrát více dárků díky jedinečným slevám až 70 %

Neodolatelným lákadlem jsou jedinečné celoroční slevy 30–70 %, díky kterým získáte vždy nejvýhodnější ceny u značek jako Guess, Desigual, Quiksilver, ale nezapomeňte ani na značky, jako je Alpine Pro, Salomon a Bogner, kde pořídíte výbavu na hory.

8. V restauracích a kavárnách si pochutnáte na vánočních specialitách

Pokud budete chtít od nakupování odpočinout, zastavte se v místních kavárnách či restauracích, které na svém menu nabízí vánoční speciality. Ať už české v restauraci Šalanda nebo italské v La Pasteria, ve stylové Flocafe a Coffee Fellows nebo ve Starbucks.

9. Užijte si sledování letadel na terase nebo expozici Engine Classic Cars Gallery

V POP se můžete zabavit i jinak! Prohlédněte si jednu z největších automobilových sbírek v Čechách Engine Gallery. Také se zastavte na vyhlídkové terase a živě sledujte přílety a odlety letadel z Letiště Václava Havla.

10. Díky prodloužené otevírací době do 21.00 nakoupíte v klidu a beze spěchu

V POP nakoupíte až do 21.00.

Premium Outlet Prague Airport

Výběr článků

Načítám