Hlavní obsah

Zuzana Norisová kvůli seriálu zrušila dovolenou

Novinky, Korzo
PRAHA

Herečka a zpěvačka Zuzana Norisová musela zrušit dovolenou kvůli natáčení filmu Milenci a vrazi. Scénář jí sice předepisuje jen menší roli, ale zase bude na plátně pořád. Dotáčet bude o prázdninách také nový seriál České televize Strážci duší.

Foto: argo
Článek

"Před pár dny jsem se dozvěděla, že budu pracovat celé léto. Na dovolenou v Itálii s rodiči a sestrou tak můžu zapomenout," řekla herečka.

Začátkem srpna bude navíc zkoušet muzikál Tři mušketýři, který poběží do listopadu.

"Zkoušet se bude dvoufázově celý srpen včetně víkendů. Snad si najdu aspoň týden, abych mohla odjet k moři," doufá zpěvačka, která prý moře potřebuje k životu.

Nejraději má řecké a chorvatské pobřeží,, ale nepohrdne ani Itálií. Zatím však neví, kdo jí bude dělat na pláži společnost.  

Bojí se nehody

Rušný život v Praze střídá s krátkými pobyty v rodném Slovensku.

"Když mám náhodou volno, sedám do vlaku a odjíždím za rodiči. Řidičák mám sice už od listopadu, ale bojím se, že bych mohla přejet nějakou kočku nebo někomu ublížit," sdělila.

Domů se dostane jednou za dva týdny až jednou za měsíc. Blízcí příbuzní jí moc chybějí, jako rodina drží všichni pohromadě. Možná je to tím, že její pradědeček a prastrýc byli nefalšovaní Italové a jak známo, v Itálii rodina vždy hrála prim.

"Na druhou stranu si teď jsme vzácní. Kdybychom se viděli každý den, možná bychom si lezli na nervy," připustila s úsměvem Norisová.

Reklama

Výběr článků

Načítám