Hlavní obsah

Zraněného zloděje vodního skútru pro jistotu spoutali i v sanitce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Turistovi ze Saúdské Arábie se dovolená v Thajsku moc nevydařila. Bez zaplacení totiž odjel s vodním skútrem z půjčovny, zranil se a policisté ho ještě i v sanitce připoutali k nosítkům.

Zraněného zloděje skútru pro jistotu spoutali i v sanitceVideo: AP

 
Článek

Muž ze Saúdské Arábie, jenž je označován pouze jako Abdullah, si na dovolené v thajském letovisku Phuket chtěl půjčit vodní skútr, ale odmítal za to zaplatit. Nasedl tak na stroj a vyrazil na moře, ale vzápětí se za ním vydala pobřežní hlídka.

Při krátké honičce Abdullah na skútru havaroval a zranil se. Když ho záchranáři vytahovali na břeh čekala už tam na něj nejen sanitka, ale také policie. A aby cestou do nemocnice neprováděl další vylomeniny, připoutali jej k nosítkům dvěma páry policejních želízek.

Jeden z místních plavčíků vypověděl, že se Abdullah už od začátku choval jako blázen. „Žádal jsem ho, aby přestal, ale začal být agresivní. Přerostlo to ve spor a on pak odjel. Nikdo ho nijak nenapadl,“ řekl.

Jelikož se Abdullah choval ne zcela standardně i později, policisté na něj raději dohlíželi i během vyšetření v nemocnici. A i tam jej připoutali k lůžku.

Neplavec ukradl vodní skútr, ale nedokázal ho nastartovat. Uvízl na něm

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám