Hlavní obsah

Zpěvačka Anastacia má rakovinu prsu

BBC, Lenka Hloušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VELKÁ BRITÁNIE

Americká zpěvačka Anastacia v úterý oznámila, že u ní lékaři o víkendu nalezli rakovinu prsu. Operaci se na jejich doporučení podrobí co nejdříve. Během dní zbývajících do zákroku ale bude nadále vystupovat.

Foto: Vratislav Konečný
Článek

"Můj osobní doktor mi zachránil život a já mu tímto děkuji. Nádor objevil při preventivní prohlídce. Její součástí byla i rutinní pohlídka prsů, tzv. mamograf," uvedla v prohlášení pro tisk 29letá Anastacia. "Vím, že se nyní všichni vyděsíte, ale věřte, vše dobře dopadne. Jsem od přírody bojovnice a to nikdo a nic nezmění," vzkázala svým fanouškům.

Lékaři objevili zhoubné onemocnění zpěvačky v prvním stádiu, což značně zvyšuje možnou úspěšnost léčby. Viceprezident vydavatelské společnosti Sony, která ji zastupuje, Gary Farrow pro britský deník The Sun uvedl, že "zpěvačka bude pokračovat v práci jako obvykle" a to včetně nahrávání videoklipů a focení. Anastacia zatím vydala 2 alba, jmenovitě Not That Kind a Freak of Nature. Její píseň Boom! se stala oficiální hymnou světového šampionátu ve fotbale v Japonsku v loňském roce 2002. Zpěvačka ji osobně zazpívala při závěrečném ceremoniálu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám