Hlavní obsah

Zoufalý řidič marně stíhal autobus, který zapomněl zabrzdit

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asi každý zná ten neodbytný pocit, že na něco zapomněl, ale nemůže přijít na to, co to bylo. Zřejmě něco takového se honilo hlavou řidiči autobusu v britském Tamsworthu, který se vracel z pauzy ke svému stroji. V okamžiku, kdy se vozidlo samo rozjelo, řidiči došlo, že zapomněl na ruční brzdu. Celý incident se naštěstí obešel bez zranění. Video zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidičovi ujel jeho autobusVideo: AP

 
Článek

Autobus naštěstí neměl příliš místa na to, aby se rozjel pořádně, zastavil se o pár metrů dál o stromy. Řidič jen zoufale běhal kolem. Incident, který se odehrál 27. září v půl čtvrté odpoledne, sledoval i sedmnáctiletý student Connor Hepple. Podařilo se mu vše zaznamenat na mobil.

„Bezpečnost našich cestujících i pracovníků je naší nejvyšší prioritou a celou událost okamžitě vyšetříme,“ sdělila k tomu ředitelka společnosti Arriva Midlands, do jejíž flotily autobus patří. Velkou hlavu si z toho ale naopak nedělal Connor, který se videem pochlubil na sociálních sítích s informací, že samořídící autobusy konečně dorazily do jejich města.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám