Hlavní obsah

Žonglování za žižkovskou pecí

Novinky, Radmila Hrdinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

První letošní žonglérské session se koná v neděli 16. února od 15.00 pod názvem Za pecí v žižkovském paláci Akropolis. Celé odpoledne se bude žonglovat a poslouchat muzika (Rude Audio Sound systém, kteří hráli již na lednovém OFF Cirkusu v Abatonu).

Článek

Začátečníci i méně pokročilí si mohou své akrobatické umění vylepšit ve workshopech a škole skupinového žonglování. V průběhu večera dojde i na UV Stage sál potemní a několik minut bude patřit magii pohybu pod ultrafialovým osvětlením.

Zkušenější z účastníků pak předvedou své umění na závěrečné Open Stage, která započne ve 20.00 hodin a uvidíte na ní možná i ohnivou performanci. Žonglérské akce, které se již staly nedílnou součástí kulturního dění v Praze, jsou přitažlivé pro širokou veřejnost nejen proto, že je opravdu na co se dívat, že je možnost si vše vyzkoušet a osahat, ale i díky skvělé atmosféře a nízkému vstupnému 30,- Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám