Hlavní obsah

Zlá tchyně Alžběta II.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Snachy, ani ty potencionální, to nemají s britskou panovnicí lehké. Když už se příznivci britského královského dvora jakž takž smířili s přítelkyní prince Charlese Camillou Parkerovou-Bowlesovou, královna Alžběta II. podle listu News of the World najednou nemůže Camille přijít na jméno a nechce si s ní prý dát ani šálek čaje.

Foto: Michael Rada

Sopečná energie

Článek

Ochlazení vztahů mezi 76letou Alžbětou a její potenciální snachou přitom podle internetového magazínu Netzeitung přichází paradoxně právě v době, kdy list Sunday Times zjistil, že dva ze tří Britů by proti případnému manželství 54letého následníka trůnu prince Charlese s o rok starší Camillou v zásadě nic neměli.

Královna proti sňatku s Camillou

Ale co řekne královna, je zkrátka svaté, takže to na svatbu zatím moc nevypadá. "Královna jim nemůže bránit ve štěstí, ale sňatek v žádném případě nepřichází v úvahu," cituje list jednoho nejmenovaného člověka od dvora.

Věčné královnino sem a tam ve vztahu k partnerkám jejích synů má už dlouhou tradici. Pořádně zabrat prý dala zesnulé princezně Dianě nebo Sarah Fergusonové, manželce Charlesova bratra Andrewa.

Zkušenosti Fergie

Třiačtyřicetiletou Fergie zřejmě tchyně ve snu pronásleduje i po rozvodu s Andrewem. Sarah se teď nechala slyšet, že už nechce v Británii nikdy pracovat. "Považovalo by se to za zneužití mého jména, a to by asi byla ta největší nehoráznost, jakou bych mohla Její Výsosti provést," svěřila se listu Mail on Sunday.

Fergie už teď tráví polovinu času ve Spojených státech, kde pracuje pro dietní firmu Weight Watchers. Co nevidět by měla v New Yorku dokonce moderovat každodenní talkshow.

Reklama

Výběr článků

Načítám