Hlavní obsah

Žena zastřelila muže při erotické hře na kovboje

Houston

Erotické hry na sestřičky a pacienty či učitelky a zlobivé žáky mohou podle odborníků zachránit sexuální život partnerů, kteří spolu žijí již příliš dlouho. Jenže taková hra se nesmí zvrhnout jako u manželů z Texasu, kteří si hráli na kovboje. A aby bylo vše opravdové, vzali si zbraně nabité ostrými náboji. Osmatřicetiletá žena pak svého muže nešťastnou náhodou zastřelila.

Článek

O dvacet let starší Broderick Craig Crachian se místo erotické extáze dočkal kulky do srdce. Deborah Yvette Parkerová ho zastřelila při hře na kovboje a čelí teď obvinění z trestného činu zabití. Vyšetřování ale zatím nasvědčuje tomu, že se nejedná o vraždu.

„Ona to popsala jako hru na sprostého kovboje. Přiznala se k tomu, že drží ruční zbraň a že ji používala jako hračku při předehře s vědomím a souhlasem oběti, která žádala její použití,“ uvedl státní žalobce z Houstonu.

Parkerová to u soudu ale jednoduché mít nebude, protože má bohatý trestní rejstřík, v minulosti byla usvědčena z napadení, držení drog a prostituce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám