Hlavní obsah

Žena vyhodila z auta odpadky, motorkářka je zvedla a okénkem jí je hodila zpět

Odpadky nepatří na zem, ale do koše. To chtěla s největší pravděpodobností sdělit motorkářka ženě, která na křižovatce v Pekingu vyhodila z auta kelímek a papírový sáček. Využila k tomu ale zajímavou metodu - odpadky zvedla a nezodpovědné ženě je hodila zpět do auta, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Motorkářka neváhala, smetí zvedla a hodilo ho ženě zpět do auta.

Článek

Na záběrech, které pořídil jeden z tamních účastníků provozu, je vidět bílý automobil čekající na semaforu a vedle něj odpadky, které žena sedící na sedadle spolujezdce patrně chvíli předtím vyhodila okénkem ven.

Krátce poté vedle vozidla zastavila motorkářka, která si jejího nezodpovědného činu očividně všimla a ihned začala jednat. Svůj motocykl dala na stojan, zvedla papírový sáček a hodila ho ženě zpět do auta.

Řidičku její konání očividně urazilo, a tak vystoupila z auta a na motorkářku začala pořvávat. Ta však zařadila rychlost a z místa bez emocí odjela.

Motorkářka si na sociálních sítích vysloužila celou řadu pozitivních reakcí. „Výborně,“ napsal jeden z komentujících. „Uspokojující,“ uvedl další.

Podobný incident se před nedávnem stal rovněž nedaleko ruského Petrohradu. Pasažér taxíku tam vyhodil z auta prázdnou láhev, načež řidič zastavil, láhev odklidil a muže nekompromisně vyhodil z auta ven. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám