Hlavní obsah

Žena v Německu skončila při parkování na dně výtahu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do obrovských potíží se v sobotu při hledání parkovacího místa dostala osmatřicetiletá žena v německém Stuttgartu. Svým automobilem značky Smart při tom rozrazila dveře od výtahu a společně s vozem skončila na dně výtahové šachty. Pád z desetimetrové výšky jako zázrakem přežila, píše server Times Now.

Foto: Profimedia.cz

Výtahová šachta, ilustrační foto.

Článek

Incident se odehrál v jednom ze stuttgartských podzemních parkovišť, kde žena chtěla zaparkovat svůj automobil. Místo pro svůj smart nakonec našla, ovšem na dně výtahové šachty, kde skončil po pádu z desetimetrové výšky vzhůru nohama.

„Žena byla schopná ze svého smartu vylézt a přivolat záchranu z mobilního telefonu,“ uvedl mluvčí stuttgartského oddělení hasičů, kteří dotyčnou z místa vysvobozovali. Nejprve jí poskytli první pomoc a po vytažení ji záchranná služba odvezla do nemocnice na ošetření.

Aby ubránila pro manžela parkovací místo, hazardovala s vlastním životem

Koktejl

Detaily k jejímu zdravotnímu stavu německá média neuvádějí, podle všeho ale vyvázla bez vážnějších zranění. „Nemám ponětí, jak se to mohlo stát. Fyzicky jsem opět v pořádku,“ sdělila žena německému deníku Bild.

Reklama

Výběr článků

Načítám