Hlavní obsah

Žena svěřila kojence tchyni a odešla do práce. Záběry z chůvičky ji šokovaly

S nezvyklým problémem se svěřila jistá žena z Velké Británie, která přistihla vlastní tchyni během „kojení” jejího syna. Starší žena vnuka hlídala, a aby ho uklidnila, nechala ho přisát na vlastní prsa. Záběry z chůvičky však viděla rozčarovaná matka.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Matka malého syna musí kromě rodičovských povinností chodit do práce, a tak když je potřeba, zaskočí babička z otcovy strany. Vzhledem k tomu, že dítě je stále částečně kojeno, před odchodem do práce matka vždy připraví láhev s mlékem.

Když se ale nejmenovaná žena v práci podívala na video chůvičku, která je v dětském pokoji umístěna kvůli bezpečnosti, nestačila se divit. Na záběrech totiž bylo vidět, jak se starší žena pokusila uklidnit dítě vlastním prsem.

Žena kojila své dcery do sedmi a čtyř let, nyní k tomu vybízí i další matky

Děti

„Volala mi, že syn brečí a že se ho pokouší uspat. Chtěla jsem se podívat, jestli už spí, ale viděla jsem tam odhalenou tchyni a mého syna přisátého na prsu,” popsala nezvyklou situaci žena.

Celou situaci nakonec řešil s vlastní matkou otec dítěte. Ačkoliv se mladé ženě jednání babičky nelíbilo, ta považuje prý sledování chůvičkou za narušení soukromí. Sama prý vychovala čtyři děti a svým činem chtěla chlapce pouze uklidnit.

„Nechci, aby nám nadále hlídala dítě. Můžeme si dovolit chůvu, ale manžel mě nabádá, abychom jí ještě šanci dali. Chápe, že jsem z toho rozladěná,” dodala žena.

Anketa

Vadilo by vám, kdyby babička uklidnila vaše dítě podobným způsobem?
Ano
78,9 %
Ne
21,1 %
Celkem hlasovalo 43971 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám